EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

17:40 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En esta nova etapa, l'òrgan guanya perfils professionals

Visit Benidorm incorpora al seu patronat a l'expresident d'Hosbec Toni Mayor i al catedràtic Josep Ivars

15 setembre 2023
Benidorm.
Benidorm.

La fundació Visit Benidorm incorporarà al seu patronat a l'expresident de la patronal hotelera Hosbec Toni Mayor i al catedràtic de la Universitat d'Alacant i integrant de l'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques Josep Ivars, segons ha avançat hui l'alcalde, Toni Pérez. La proposta, que està referida als patrons designats per l'Ajuntament, es votarà en el pròxim ple després que l'agost passat la Corporació aprovara la nova composició de la Fundació Turisme Benidorm de la Comunitat Valenciana.

Concretament, este acord recull que quatre dels deu patrons de la Fundació a proposta de l'Ajuntament seran persones de "reconeguda competència i experiència en relació amb el sector turístic", reduint d'esta manera la presència de càrrecs polítics en l'òrgan i incrementant la de persones de "perfil professional".

Així, Toni Mayor i Josep Ivars se sumen al també expresident de la patronal Pere Joan Devesa i a Francisco Juan, director del Centre de Turisme (CdT) 'Domingo Devesa', que ja formaven part de l'anterior patronat i que continuaran ocupant un lloc en l'òrgan en esta nova etapa administrativa.

Després de recordar que "el patronat és l'òrgan suprem de la Fundació", l'alcalde ha assenyalat que "en un escenari cada vegada més competitiu resulta molt convenient incorporar al nostre projecte turístic de col·laboració publicoprivada a més veus professionals que amb les seues aportacions, coneixements i visió enriquisquen el debat i contribuïsquen de manera precisa a la presa de decisions".

El patronat de la Fundació es completa amb tres regidors del grup municipal del Partit Popular –Ana Pellicer, Aida García Mayor i Lourdes Caselles–, una edil del grup socialista –Cristina Escoda– i un altre de Vox –José Miguel San Martín–.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h