EL TEMPS A BENIDORM ARA

08

14:44 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Molt núvol

NE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

A l'acte ha assistit la ministra de Turisme, els secretaris d'Estat i Autonòmic de Turisme i el president de SEGITTUR

Toni Pérez participa en la sessió constitutiva de l'ens gestor de la Plataforma Intel·ligent de Destinacions

24 octubre 2022
Toni Pérez participa en la sesión constitutiva del ente gestor de la Plataforma Inteligente de Destinos.

Amb l'acte celebrat este matí a Benidorm, en el qual ha participat l'alcalde Toni Pérez, comença a prendre cos el Centre Nacional d'Intel·ligència Turística que arranca amb la constitució de l'ens gestor de la Plataforma Intel·ligent de Destins.

La ministra de Turisme Reyes Maroto arribava a Benidorm passades les 9,30 h del matí sent rebuda en el Invat.tur per l'alcalde Toni Pérez i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, al costat del president de SEGITTUR, Enrique Martínez Marín i representants de RECI i AMETIC. Minuts després s'incorporava el secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, i representants del Ministeri.

Després de la constitució de l'Ens Promotor s'ha procedit a la signatura del protocol entre els secretaris Valdés i Colomer, per a immediatament procedir a la presentació del Marc de Referència i l'exposició de la Plataforma Intel·ligent de Destinacions Turístiques que ha tirat a rodar amb la presentació de l'estudi de la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents i la presentació del model de capes i funcionalitats de la plataforma, de les quals ja hi ha conformades 68.

En la breu estada de la ministra en les instal·lacions de l'Invat.tur, on s'allotjarà –de moment– la Plataforma, ha intercanviat opinions amb el president, vicepresident i secretària general d'HOSBEC, en presència de l'alcalde de Benidorm.

Després de la seua partida i reprenent la jornada de treball, en la seua intervenció, Francesc Colomer ha destacat que "ja el Turisme té una política de País on Benidorm jugarà un paper fonamental" amb esta Plataforma Intel·ligent de Destins que se situarà, de moment, en la 2a planta de l'edifici de l'Invat.tur del Passeig dels Tolls de Benidorm. Valdés, per la seua banda, va assenyalar la importància del compliment de la promesa sobre la seu de la plataforma de destins destacant "la transferència de coneixement des de Benidorm per al conjunt d'Espanya", apuntant també a la seua projecció internacional, perquè, va dir, "no hi ha una solució comparable a la qual s'inicia hui a Benidorm" de transferència de coneixement turístic i implicació tecnològica directa unint en el procés de transformació digital al sector, al turista, al destí i a l'administració.

L'objectiu de la Plataforma Intel·ligent de Destins de Benidorm és generar models de dades aprofitables en el desenvolupament d'actuacions de gestió i governança turística.

A començament de 2023, va anunciar el secretari d'Estat, es licitaran convocatòries d'actuacions concretes i sobre el contingut residenciat a Benidorm.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h