EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

04:32 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament incorpora la utilització del codi ColorADD en ensenyes i panells informatius

Les platges de Benidorm, més inclusives amb banderes per a daltònics

24 octubre 2022
Las playas de Benidorm, más inclusivas con banderas para daltónicos

Així ho ha anunciat l'alcalde Toni Pérez, després de l'hissat de la primera de les ensenyes en el Mal Pas, al costat de la regidora de Platges, Mónica Gómez, personal tècnic de l'empresa concessionària, RA i davant la mirada dels banyistes que gaudien de la platja i del bon temps de Benidorm a la fi d'octubre.

Pérez ha precisat que és "una aposta més per la inclusió i l'accessibilitat de les platges de Benidorm". L'alcalde creu necessari el "sensibilitzar-nos" davant les persones que patixen de daltonisme, "perquè els impedix diferenciar els colors, com els que alerten de l'estat de la mar, amb el consegüent perill per a les seues vides".

L'alcalde ha recordat que Benidorm oferix un dels millors "si no el millor" servici de socorrisme a les seues platges "sempre operatiu durant tot l'any, fins i tot a l'hivern. Com a exemple, ha destacat "els seus tres punts de platges accessibles per a persones amb mobilitat reduïda", situats "un en Llevant i dos en Ponent" i estar constantment "treballant per a millorar els nostres arenals i cales", com demostra l'obtenció de banderes blaves, 'Q' de Qualitat Turística, Qualitur, o el distintiu Safe Tourism Certified,

Què signifiquen?

Per la seua banda, Mónica Gómez ha aclarit que el codi ColorADD és "un sistema gràfic d'identificació de colors" perquè siguen distingits per les persones amb daltonisme. D'esta manera, "una barra diagonal amb un triangle apuntant a la dreta, representen el verd; la barra diagonal central, el groc; i un triangle cap a l'esquerra, el roig".

ColorADD és un sistema normatiu creat en els laboratoris de la Universisade do Minho de Porto (Portugal) que va començar a aplicar-se internacionalment en 2010 i té "múltiples aplicacions –ha abundat Gómez– en àrees com l'educació, la salut, el transport, l'etiquetatge o en accessibilitat, com evidencien des d'ara mateix les platges de Benidorm".

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h