EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

04:44 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Semàfors igualitaris i un gran arc de Sant Martí en l'avinguda d'Europa per a celebrar l'Orgull de Benidorm

01 setembre 2017
Semáforos igualitarios y un gran arcoiris en la avenida de Europa para celebrar el Orgullo de Benidorm

Àbac LGBT+ llança la seua programació cultural i proposa #BenidormSinArmarios en xarxes socials

La Regidoria de Mobilitat, se suma al Benidorm Pride amb la instal·lació per primera vegada de semàfors per als vianants igualitaris en la via pública. Concretament en la part baixa del carrer Russafa i en la intersecció de l'avinguda del Mediterrani amb la plaça de la Hispanitat. Esta iniciativa respon a la necessitat de convertir "l'espai urbà en un àmbit de convivència i igualtat", ha manifestat el regidor responsable de l'àrea, José Ramón González de Zárate.

El canvi de les lents en els semàfors es realitza coincidint amb el Benidorm Pride i mostren uns pictogrames diferents dels habituals amb els quals compartirà entorn. González de Zárate també ha anunciat que es pintarà la via pública amb els colors de la bandera de l'arc de Sant Martí al principi de la zona per als vianants de la confluència de les avingudes d'Europa i Madrid. "El Pride –ha assenyalat- reunirà a Benidorm a milers de persones. Ací especialment el dia de la Desfilada. És la nostra manera de donar la benvinguda i rebre a totes les persones que participen en l'Orgull".

Exposició a l'Espai d'Art

Des de dilluns, 4 de setembre, i fins al dia 9, també es podrà vore a l'Espai d'Art del vestíbul de l'Ajuntament de Benidorm l'exposició col·lectiva 'El món no és de color de rosa' de la Fundació Trángulo i que a Benidorm es presenta afavorida per l'associació local Àbac LGBT+. La mostra ha sigut realitzada pels artistes Carlos Alberto de la Concepció, Nano Barrena, Marta Salvador, Celia Muñoz i Francisco Martín. Presenta obres en les quals es visibilitzen violacions clares dels drets humans en el món de hui per a la població LGBT i amb les quals es "pretén transmetre una idea, la que el món mai és color de rosa", ha dit el president d'Àbac LGBT+, Lorenzo Medina.

L'associació també ha llançat els 'hashtag' #BenidormSinArmarios i les seues versions en valencià i engonals: #BenidormSenseArmaris i #BenidormWithoutClosets. "Volem demostrar –ha subratllat Medina- que som un poble sense armaris, que estem orgullosos de ser gais, lesbianes, transsexuals, bisexuals o intersexuals" i per a aconseguir-ho es proposa que al llarg de la Setmana de l'Orgull les xarxes socials s'òmpliguen de tota classe de material audiovisual en el qual els seus protagonistes demostren el que són sense embuts. "Que qualsevol puga manar una foto amb la seua parella de la mà, amb la seua família, vestint com li done la gana, o com vulga però que fomente el respecte a la diversitat", ha finalitzat.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h