EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

18:18 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

RTVE emet este dijous el primer capítol de la temporada de 'Cuéntame' rodat a Benidorm

09 març 2017
RTVE emite este jueves el primer capítulo de la temporada de ‘Cuéntame’ rodado en Benidorm

A continuació, el programa 'Ochéntame' recorda com era la ciutat a mitjans dels 80

Radiotelevisió Espanyola (RTVE) emet este dijous en La 1 a les 22.45 hores el primer dels dos capítols de la 18a temporada de 'Cuéntame' rodat a Benidorm. La ficció se situa a l'estiu de 1985. Els Alcántara tornen a Benidorm 16 anys després per a passar les seues vacances amb Paquita i Miguel i es troben amb una ciutat que ha canviat prou.

El rodatge dels capítols 319 i 320 de la sèrie, la ficció més longeva de la televisió nacional, va tindre lloc a la fi del passat mes d'octubre. Durant una setmana es va instal·lar a Benidorm un equip artístic i tècnic format per 75 persones. Es va rodar en tres localitzacions: carrer Dos Cales, Platja de Llevant i en la Platja de Ponent a l'altura de La Cala.

En la seua 18a temporada 'Cuéntame' seguix imbatible en el 'prime time dels dijous, creixent setmana rere setmana. L'últim capítol, l'emés el 2 de març, va congregar davant el televisor a 3.248.000 espectadors, el 18,9% de l'audiència, sent el programa més vist del dia. A més, la sèrie va ser la ficció més vista de totes les cadenes durant el mes de febrer amb una mitjana mensual de 2.986.000 televidents.

Tanmateix l'aparició de la ciutat en la xicoteta pantalla no es limitarà esta nit al capítol 319 de 'Cuéntame', ja que a continuació s'emetrà un nou programa de 'Ochéntame una altra vegada' titulat 'Benidorm, Benidorm'. Al llarg de 50 minuts, el programa fa un recorregut per l'evolució de Benidorm com a ciutat turística des de finals dels anys 50 fins als anys 80, barrejant imatges del NODO i d'Informe Setmanal amb el testimoniatge de persones com el cantant Carlos Segarra; l'exalcalde Manuel Català Chana; l'ex director general de l'Imserso, Ángel Rodríguez Castedo; el periodista Juan Díaz; l'operador turístic Robin Grant; i la modista jubilada María Teresa Campos.

Impacte del rodatge

A més de l'impacte promocional que té per a Benidorm ser l'escenari de dos capítols de l'exitosa sèrie de La 1, el rodatge dels dos capítols de 70 minuts cadascun va tindre també el seu impacte directe. Així, es van comptabilitzar 978 pernoctacions hoteleres en tres establiments, es van signar 14 contractes amb empreses locals, es va contractar a 130 figurants i a altres 31 persones com a tècnics, personal d'attrezzo i perruqueria, entre altres. La despesa local efectuada a Benidorm amb ocasió del rodatge va ser de prop de 29.000 euros, segons les dades facilitades per la Benidorm Film Office, que es va encarregar de facilitar les tasques i permisos d'enregistrament i que va col·laborar estretament amb la productora encarregada de la sèrie.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h