EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

10:43 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

S 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La setena edició del Benidorm Pride tanca el calendari d''orgulls' a Europa

31 agost 2017
La séptima edición del Benidorm Pride cierra el calendario de ‘orgullos’ en Europa

Els promotors destaquen el potencial de la ciutat que aspira a convertir-se en referent internacional

La setena edició de Benidorm Pride que se celebrarà entre el 4 i el 10 de setembre, convertirà un any més Benidorm en referent europeu de l'Orgull. "Un esdeveniment cada dia més important per a la ciutat i que posa la cirereta del pastís al tancament als grans esdeveniments de l'estiu", tal com ha assenyalat l'alcalde, Toni Pérez, durant la presentació del programa en la qual ha estat acompanyat pels representants de l'Associació Turisme LGBT Benidorm, Santos Torres i Geoff Gartland, promotors del Pride.

L'alcalde, que també té delegades les competències municipals en turisme, ha agraït als promotors que la seua associació haja premiat la corporació amb el premi 'Tolerància LGBT 2017' que, precisament, serà lliurat la setmana vinent i ha recordat que la ciutat ha estat present "amb el seu Pride" en Fitur, en la Fira de Turisme de Berlín o en el Word Pride 2017 de Madrid amb un estand propi de la mà de Visit Benidorm. "Benidorm té gràcies al Pride –ha puntualitzat Toni Pérez- l'oportunitat de brillar i de llançar al món el millor d'esta ciutat diversa, plural, multicultural però, sobretot, hospitalària i acollidora".

Enclavament perfecte

Santos Torres ha volgut destacar la solidesa del Benidorm Pride que ha passat de les quatre o cinc festes de les primeres edicions a les nou d'enguany. Un treball que s'ha realitzat "amb tranquil·litat i amb uns fonaments forts" perquè Benidorm "és l'enclavament perfecte" gràcies al seu clima i a escenaris com el Julio Iglesias o el Mirador del Castell.

El promotor ha incidit en el creixement del Benidorm Pride any rere any que enguany ha quedat quart del rànquing nacional després d'haver sobrepassat en participació el Gay Pride de Sitges. Torres ha anunciat també la pretensió de Benidorm per entrar a formar part de l'organització internacional que aglutina els diferents 'orgulls' que celebren a tot el món les comunitats LGBT, la InterPride, "amb l'objectiu de presentar la nostra candidatura l'any 2020 per a l'Europride".

Per la seua banda, Geoff Gartland ha destacat que la present edició "pujarà el nivell" i ha anunciat el suport de l'associació d'empresaris d'oci nocturn, Ociobal. El Pride 2017 expandirà la seua zona d'actuació més enllà del centre històric o la platja. Sobre la programació ha dit que, mentre durant el dilluns i el dimarts se centrarà bàsicament en els locals d'oci nocturn, a partir del dimecres el Pride es podrà gaudir al màxim amb els esdeveniments tematitzats com el Showtime en el Mirador de dimecres, la carrera de tacons o la White Party del dijous, la Black Party de divendres, l'eclosió final de dissabte amb la tradicional Desfilada de Carrosses, festes en el Julio Iglesias fins a la matinada, o la Festa 'Kluster' en la discoteca Ku. Gartland ha destacat que també hi haurà una festa "solament per a xiques", la 'Les Party', o la primera 'Pool Party' en l'Hotel Voramar.

La programació de Benidorm Pride es vorà complementada amb les activitats culturals organitzades per l'associació local Abaco LGBT+, entre les quals cal destacar l'exposició 'El món no és de color de rosa" que es podrà vore en l'Espai d'Art de l'Ajuntament de Benidorm.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h