EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

03:36 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

'El món no és de color de rosa' ja es pot visitar a l'Espai d'Art de l'Ajuntament de Benidorm

05 setembre 2017
‘El mundo no es de color de rosa’ ya se puede visitar en el Espai d’Art del Ayuntamiento

Realitzada per la Fundació Triángulo arriba a Benidorm de la mà d'Àbac LGTB+

El suport de l'Ajuntament al col·lectiu LGBT ha quedat una vegada més de manifest esta vesprada amb la inauguració de l'exposició 'El món no és de color de rosa' que podrà visitar-se a l'Espai d'Art del vestíbul de la Casa Consistorial fins dissabte que vinent, 9 de setembre.

La regidora d'Igualtat, Paquita Ripoll, en un breu parlament al qual han assistit alguns membres de la corporació i públic en general, s'ha dirigit als assistents per a reafirmar que des de la seua Regidoria es donarà suport a este col·lectiu "sempre" i s'ha compromés a "fer tot el que puguem i estiga en les nostres mans" perquè s'aconseguisca la tan desitjada igualtat, posada estos dies de manifest en la ciutat amb la celebració del Benidorm Pride.

L'exposició ha sigut realitzada per la Fundació Triángulo i ha arribat a Benidorm de la mà d'Àbac LGTB+. El president d'esta associació, Lorenzo Medina, ha pres la paraula per a "donar a conéixer la situació i la necessitat d'igualtat real" que patix el col·lectiu perquè "malgrat tot" a Espanya encara queda molt de treball per a aconseguir que "els drets siguen totals".

Medina ha agraït el compromís de l'Ajuntament posat de manifest per les regidories d'Igualtat i Mobilitat. Precisament, esta última plasmava els colors de l'arc de Sant Martí, insígnia del moviment LGTB, la confluència del Passeig de Llevant amb l'avinguda d'Europa i instal·lava ahir els primers 'semàfors igualitaris' a Benidorm. "Detalls –ha puntualitzat Medina- com pintar l'arc de Sant Martí en el carrer o semàfors on es representa l'amor entre dos homes o dos dones fan que la gent a poc a poc vaja interioritzant estes realitats que hi ha en la nostra societat".

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h