EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

01:15 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Amb 'La ràdio de la nostra vida', el locutor repassa la història del mitjà des de les seues primeres passes, abans dels '40 Principals'

Conferència a Benidorm de l'impulsor de la ràdio fórmula a Espanya, Rafael Revert

22 novembre 2023
Conferencia en Benidorm del impulsor de la radio fórmula en España, Rafael Revert

Dins del cicle de conferències del Club d'Opinió de Benidorm, la Sala d'actes de l'Ajuntament ha sigut l'escenari, esta nit passada, de la conferència 'La ràdio de la nostra vida', impartida pel precursor i impulsor de la ràdio fórmula a Espanya, Rafael Revert.

Amb la sala pràcticament plena, i presentat pel president del club, Manuel Ciges i el locutor Alberto Picó, qui fou fundador i director i dels 40 Principals de la Cadena SER (1966-1991), va desgranar els seus inicis en el món de la música i en la radiodifusió, de la mà d'històrics del mitjà com Tomás Martín Blanco o Andrés Morat i com va inventar, al costat del seu equip de col·laboradors, un format i un estil que va canviar per sempre la ràdio a Espanya.

El públic, entre ells l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, altres membres de la corporació municipal i el diputat autonòmic, José Ramón González de Zárate, ha gaudit del verb àgil i de les anècdotes de tota una vida d'un personatge que ho ha sigut tot en la ràdio musical al nostre país, amb una trajectòria professional que, a més d'en l'emissora del grup Pressa, ha transitat per mitjans com la Cadena 100, Emissió Digital o les revistes 'El gran musical' i 'Billboard'.

L'última de les activitats programades pel Club d'Opinió de Benidorm per a este 2023, serà el pròxim 12 de desembre, dimarts, la seua Assemblea Ordinària, després de la qual, tindrà lloc una sopa col·loqui per als seus socis que comptarà amb l'assistència de l'emprenedor local, Julio Sánchez, director general de l'empresa tecnològica Energy Sistem.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h