EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

04:55 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Ajuntament i Associació de Penyes signen la seua col·laboració per 33.000 euros que serviran per a l'organització del Carnestoltes, el Dia de la Mona i l'Acampada penyista

Benidorm viu les hores prèvies al Carnestoltes, que se celebrarà del 10 al 13 d'este mes

07 febrer 2024
Presentación Carnaval 2024

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i el president de l'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge', Jaume Cortés, van estampar ahir les seues signatures en un nou conveni de col·laboració pel qual el col·lectiu fester, el més nombrós de la ciutat, rebrà una subvenció de 33.000 euros de les arques públiques. A l'acte va assistir també la regidora de Festes, Mariló Cebreros.

Amb este conveni, l'Ajuntament reconeix la important labor que duen a terme els penyistes en l'organització del Carnestoltes de Benidorm que tindrà lloc del 10 al 13 d'este mes, amb les seues dos desfilades (infantil i adult), revetla i el posterior Enterrament de la Sardina que precedirà a la Quaresma.

Així mateix, el conveni signat estén la col·laboració entre Ajuntament i Associació de Penyes a l'organització de dos dels esdeveniments més significatius de l'any fester a Benidorm: la celebració del Dia de la Mona i la tradicional Acampada de Penyes.

Quant al Carnestoltes, el dissabte al matí tindrà lloc la desfilada infantil. Els participants es concentraran a les 10 hores al carrer Escoles per a començar la marxa mitja hora després. L'arribada serà en la plaça de l'Ajuntament i posteriorment es procedirà al lliurament de premis.

A la vesprada, a les 20.30 hores, serà la concentració de la desfilada adulta, que s'iniciarà a les 21 des del carrer Venus i finalitzarà també en la plaça de l'Ajuntament. Una vegada acabat la desfilada se celebrarà la tradicional revetla en la carpa i en el transcurs de la mateixa es durà a terme el lliurament de premis.

El dimarts 13 a les 21.30 hores començarà l'Enterrament de la Sardina, acte que començarà en la Plaça Major i transcorrerà pels carrers Tomás Ortuño, Llimes, Russafa, Passeig de la Carretera i Passeig de Colón, on es cremarà la sardina.

Per a concloure, se celebrarà una picadeta a la Casa del Fester.

Cartel Carnaval 2024

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h