EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

01:03 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

'El Cover' i 'Ama', llargmetratges rodats a la ciutat, sumen sis candidatures

Benidorm, present en els Premis Berlanga de l'audiovisual valencià de la mà de cinc produccions

26 novembre 2021
Rodaje en Benidorm.
Rodaje en Benidorm.

Benidorm estarà molt present en els Premis Berlanga, convocats per l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual i que es lliuren el pròxim 4 de desembre. Fins a cinc produccions gravades parcials o quasi íntegrament a la ciutat es troben entre les nominades en les diferents categories.

L'alcalde, Toni Pérez, ha assenyalat que "és molt satisfactori comprovar com produccions que han triat Benidorm com a plató per als seus rodatges veuen ara reconegut el seu treball i qualitat optant a estos premis de l'audiovisual valencià".

Segons la informació feta pública per l'organització dels premis, 'El Cover', l'òpera prima de Secun de la Rosa, acumula cinc nominacions a Millor música original, Millor actriu de repartiment, Millor so, Millor vestuari i Millor Maquillatge i Perruqueria. Este llargmetratge va començar a gravar-se abans de l'esclat de la pandèmia i el seu rodatge es va veure afectat per la declaració de l'estat d'alarma. L'equip d''El Cover', format per 60 persones més figuració, va tornar a Benidorm a la fi de juny de 2020 per a culminar el rodatge, en localitzacions com les platges de Llevant i Mal Pas, el port, la zona anglesa, les discoteques de l'avinguda Comunitat Valenciana i un establiment hoteler.

Per part seua, 'Ama', cinta amb la qual debuta en la direcció Julia de Pau, opta al premi a Millor actriu protagonista pel paper interpretat per Tamara Casellas. Rodada pràcticament en les mateixes dates que 'El Cover', Mestressa' va reprendre l'enregistrament a la ciutat després de l'estat d'alarma, concentrant el rodatge en una sola jornada en el Passeig de Ponent, platges de Llevant, barri antic i diferents establiments de l'avinguda del Mediterrani i carrer Girona.

També amb una nominació competirà en els Premis Berlanga, el llargmetratge documental 'Here menges the sun', de Nakamura Films, amb recursos generals i entrevistes filmats a Benidorm. En la categoria de Millor curtmetratge de ficció està '*Mindanao', rodat en un establiment hoteler de la ciutat.

La cinquena producció lligada a Benidorm és el llargmetratge 'Les Conseqüències', les imatges subaquàtiques de les quals es van gravar a l'illa i que és una de les cintes més nominada en estos Premis Berlanga, amb un total de nou candidatures.

L'alcalde ha assegurat que "una vegada més, Benidorm sona amb força per la seua vinculació al seté art; alguna cosa que no és casual, sinó fruit del treball que es realitza des de la Benidorm Film Office".

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h