EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

00:20 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez rebrà el guardó el pròxim dia 20, després de participar de ponent en el Congrés L'Era Digital Humanista

Benidorm, premiada per ser pionera en el procés DTI i la seua aposta per la normalització i l'ODS 17

07 octubre 2022
Benidorm, premiada por ser pionera en el proceso DTI y su apuesta por la normalización y el ODS17
Benidorm, premiada por ser pionera en el proceso DTI y su apuesta por la normalización y el ODS17

L'Ajuntament de Benidorm ha sigut guardonat per ser la primera Destinació Turística Intel·ligent certificada del món, des de 2018, superant auditories i millorant en els eixos de certificació conforme a la norma UNE 178501 de Gestió de Destinacions Turístiques Intel·ligent; i per la seua aposta per la innovació, la sostenibilitat, l'accessibilitat universal i les solucions tecnològiques per a la millor governança de veïns, residents i turistes.

Ahir de vesprada, l'Associació Premis Ciutadans va fer públic la decisió de la XXVIII edició i va anunciar que els seus guardons seran entregats el pròxim dia 20 d'octubre en la Secretaria d'Estat de Digitalització i intel·ligència artificial, a Madrid. L'alcalde de Benidorm Toni Pérez, recollirà este premi.

En el matí del dia 20 l'alcalde de Benidorm serà ponent destacat en l'II Congrés L'Era Digital Humanista amb una ponència específica sobre el procés DTI Benidorm i la seua projecció actual a DTI+Segura com a full de ruta d'èxit i exemple de bones pràctiques.

Toni Pérez ha destacat la seua "satisfacció" per este nou reconeixement a Benidorm "en un procés que va arrancar en 2015 i en 2018 veia confirmada la certificació sent Benidorm pionera en el procés de normalització". Pérez ha assenyalat "la importància del treball en equip" i "la transversalitat de l'aposta DTI per al benefici comú de totes les regidories darrere d'una millor governança que beneficie a veïns, residents i turistes". Va elogiar la iniciativa de "màxima col·laboració amb SEGITTUR", "la importància de la normalització" i comptar amb "un bon assessorament en Intel·ligència Turística".

Va assenyalar Pérez que "Benidorm fa més de 60 anys que innova en tots els camps i hui pot continuar presumint d'això, a més de sostenibilitat i accessibilitat universal". La importància de la tecnologia ha sigut un puntal en este procés "on la importància de l'anàlisi i interpretació de la dada és fonamental". Ara mateix, va recordar l'alcalde, "estem ja en el nivell de compartició de dades" i treballant amb aliats de primer nivell i desenvolupant iniciatives "d'aliança i col·laboració, com assenyala l'ODS 17", amb organismes, institucions i empreses. Posà els exemples de col·laboració -amb HOSBEC i HIDRAQUA-SUEZ, entre altres– i la coordinació a través de la Smart Office de l'Ajuntament de Benidorm i VisitBenidorm.

Benidorm ha sigut premiada en la categoria 'Era Digital', per les connotacions inherents al desenvolupament del seu projecte de Destinació Turística Intel·ligent i els progressius avanços en els desenvolupaments sobre els cinc eixos sobre els quals pivota la DTI: innovació, sostenibilitat, accessibilitat, tecnologia i governança.

En la mateixa categoria els Premis també han reconegut la labor dels ajuntaments de Calviá, Logronyo, Bilbao, Valladolid, Fuenlabrada, Talavera de la Reina, i Palència; les diputacions provincials de Granada, Ciudad Real, Guadalajara i Càceres; les consultores Capgemi i EDP i la CEOE de Valladolid, per diferents projectes de digitalització Així mateix, en la categoria 'Socials' han premiat a la Fundació MGS i en la categoria 'Esdeveniment de l'Any Valors Humans', els guardons han sigut per al poble ucraïnés i a una representació d'entitats socials espanyoles com la Plataforma Tercer Sector, Missatgers de la Pau i Taxistes d'Espanya.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h