EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

19:46 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La inversió d'esta primera fase de les obres de millora de l'accessibilitat i la mobilitat ascendix als 1.052.591,96 €, dels quals un 40% prové dels fons FEDER

Benidorm renovarà l'espai públic entre Santa Cristina i l'Aigüera

07 octubre 2022
Benidorm renovará el espacio público entre Santa Cristina y l’Aigüera

Benidorm contínua la seua aposta per l'accessibilitat i la mobilitat amb una remodelació completa de les voreres dels carrers de Santa Cristina, Sant Ramon, Sant Marc, Sant Tomàs i l'encreuament amb l'avinguda de l'Aigüera. L'actuació, emmarcada en l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrador (EDUSI) de Benidorm, substituirà les voreres, que ara no complixen la normativa d'accessibilitat, per una plataforma única de paviment antilliscant que donarà la prioritat al vianant.

"La setmana vinent arranquem les obres de millora de la mobilitat i accessibilitat en estos carrers, ara inaccessibles, per a assegurar que veïns i visitants puguen gaudir d'un espai públic còmode i completament accessible," ha anunciat este matí l'alcalde Toni Pérez, en una visita a este barri. "Amb esta actuació, canviem les voreres actuals per una plataforma única de paviment antilliscant i eliminem escalons per a assegurar una accessibilitat integral als nostres veïns."

L'actuació de millora de la mobilitat i l'accessibilitat també inclou la substitució de la lluminària actual per una xarxa de lluminàries led, unes obres cofinançades amb fons aportats per l'Institut per a la Diversificació i l'Estalvi d'Energia (IDAE). Este canvi a un enllumenat més sostenible, "permetrà reduir el consum, la petjada de carboni i la factura elèctrica de l'Ajuntament, i avançar en la sostenibilitat integral de Benidorm," ha explicat l'alcalde Toni Pérez en la visita d'este matí.

També es renovarà la xarxa d'aigua amb noves conduccions, per a millorar el manteniment futur.

"Els carrers de Benidorm han d'estar adaptats, ser transitables i còmodes per als veïns," ha afegit l'alcalde Toni Pérez, que ha explicat que "esta actuació de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrador de Benidorm ens ajudarà a continuar fomentant les maneres blanes de transport."

L'actuació de millora de la mobilitat i accessibilitat també renovarà l'actual senyalització: es marcaran les places d'aparcament, les zones per als vianants i es reposaran els senyals existents. També es realitzaran modificacions del trànsit, pactades i consensuades amb els veïns. Els autoritzats i aquells amb guals d'eixida al carrer Sant Tomàs podran eixir amb els seus vehicles a l'avinguda de l'Aigüera, una reclamació històrica dels veïns d'esta zona.

Esta primera fase de les obres de millora de l'accessibilitat i mobilitat en la colònia Alfredo Corral respon als objectius estratègics de millora de la mobilitat, millora de l'ús de les TIC i promoció de la inclusió social. La inversió total, que ascendix a 1.052.591,96 €, compta amb una aportació de 437.667,74 € dels fons europeus FEDER.

SOBRE L'EDUSI DE BENIDORM:

El Programa Operatiu pluriregional d'Espanya 2014-2020, i del Programa Operatiu de Creixement Sostenible (POCS) impulsen l'estratègia DUSI, de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat, de la qual Benidorm, tal com establix la Resolució de 4 de maig de 2018 publicada en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) de l'Ordre de la Tercera Convocatòria HFP/888/2017, ha aconseguit optar i aconseguir un finançament de l'ajuda FEDER de 10 Milions d'Euros, a través de la seua estratègia EDUSI BENIDORM.

L'EDUSI BENIDORM està composta per una sèrie d'objectius temàtics, específics, estratègics i operatius, englobats a través de 13 Línies d'Actuació, l'impacte social de la qual, mediambiental, econòmic i urbà sobre la ciutat pretén transformar una àrea urbana delimitada de la ciutat en la qual intervindre i regenerar integralment, en llaures a més de produir un impacte i millora global a la ciutat.

Audios relacionados
Corte de voz 1 - Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 2 - Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 3 - Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 4 - Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 5 - Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 6 - Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 7 - Toni Pérez
Audio file

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h