EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

04:50 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Més d'un miler de residents estrangers han manifestat la seua intenció de votar

43.975 electors estan convocats a les urnes el pròxim 9 de juny per a les Eleccions Europees

13 maig 2024
43.975 electores están convocados a las urnas el próximo 9 de junio para las Elecciones Europeas

Un total de 43.975 electors conformen el cens per a les Eleccions Europees del pròxim 9 de juny, dels quals 42.960 són residents espanyols i una mica més d'un miler -1.015- són estrangers de països de la Unió Europea que han manifestat la seua intenció de votar, segons les dades facilitades hui pel Negociat d'Estadística de l'Ajuntament de Benidorm. Entre els residents estrangers, els que més han manifestat la seua intenció de participar d'estos comicis són els nascuts a Romania (372 persones), seguits dels naturals de Països Baixos (120 persones).

Amb motiu d'esta cita electoral hui s'ha celebrat un ple extraordinari per a la conformació de les meses electorals que funcionaran a Benidorm durant la jornada dels comicis europeus. Durant el ple s'ha realitzat el sorteig per a l'elecció dels càrrecs de president i vocals de cadascuna de les taules. En total, seran 711 les persones seran convocades per a les 79 meses electorals, triant-se per cadascuna nou ciutadans: un president titular i dos suplents, més dos vocals i quatre suplents.

Segons les xifres facilitades pel Negociat d'Estadística, la mesa electoral més nombrosa compta amb 952 persones electores i 336 la que menys. Així mateix, 210 persones podran votar per primera vegada en estes eleccions en haver complit els díhuit anys des de l'anterior cita amb les urnes, el juliol de 2023.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h