CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

04:53 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde i la regidora d'Ocupació els animen a "aprofitar esta oportunitat per a trobar una eixida laboral" en la visita feta al centre Pepita Puchades

Una vintena de jóvens es formen en jardineria i auxiliar de servicis administratius amb el projecte 'T'Avalem Benidorm'

10 maig 2023
T'Avalem

Una vintena de jóvens es troben formant-se en serveis administratius i en manteniment de zones verdes gràcies al projecte 'T'Avalem Benidorm', mitjançant el qual l'Ajuntament de Benidorm els contracta i forma durant un any.

L'activitat dels contractats, joves aturats menors de trenta anys, va donar principi a la fi d'abril en el Centre de Formació per a l'Ocupació Pepita Puchades. Este matí han rebut la visita de l'alcalde, Toni Pérez, i la regidor d'Ocupació, Mónica Gómez, els qui els han animat a aprofitar esta oportunitat per a trobar una eixida laboral.

El projecte de l'Ajuntament ha obtingut, a través de LABORA, una subvenció de 501.556,80 euros del Fons Social Europeu, amb la qual es finança la contractació de les persones participants i la de l'equip docent que s'encarregarà de la seua formació. El programa compta, a més, amb una aportació municipal de 60.000 euros.

L'alcalde ha recordat en la visita que 'T'Avalem' és "un programa mixt d'ocupació i formació, en el qual, d'una banda, l'alumnat rep formació teòrica i pràctica i per un altre fa treballs d'interés públic aplicant tot l'aprés".

Pérez ha incidit que "este programa es dirigix a jóvens de 16 a 30 anys i suposa una gran oportunitat per a millorar la seua ocupabilitat o ampliar els seus coneixements en una nova especialitat". "Per això els hem animat que s'ocupen a fons en esta formació, que aprofiten l'oportunitat, perquè els puga servir per a la seua futura vida laboral" ha afegit.

En l'edició de 2023, deu joves s'estan formant en 'Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (codi ADGG0408) i en 'Activitats administratives en la relació amb el client' (codi ADGG0208). El segon grup, ho fa en 'Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria' i en 'Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes'.

Durant l'any de duració del programa, els dos grups reben formació teòrica en el mateix centre 'Pepita Puchades', i mentre que la part pràctica la duran a terme en edificis, instal·lacions i espais públics municipals, en funció de les necessitats del moment.

En l'edició del passat any van participar una desena de joves que es van formar en dinamització, direcció i coordinació d'activitats de temps lliure. En els dotze mesos que van estar en 'T'Avalem' van fer visites guiades al Tossal de la Cala i activitats de dinamització per a la població infantil en este jaciment i en centres educatius; i van col·laborar amb l'Escola d'Estiu organitzada per la Regidoria de Joventut.