CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

05:22 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els alumnes de la banda i el cor de la societat benidormera retornen hui diumenge la visita a Calp

Un replet Saló d'Actes acull el concert d'intercanvi de la Societat Musical La Nova i l'Agrupació Musical Clau de Fa de Calp

15 juny 2024
Concierto fin de curso La Nova
Concierto fin de curso La Nova

El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm va celebrar en la vesprada d'ahir el concert de fi de curs dels alumnes de la banda i el cor de la Societat Musical La Nova de Benidorm, un concert que s'emmarcava en la 'XXI Campanya de Concerts d'Intercanvis Musicals' organitzada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i que va tindre com a convidada a l'Agrupació Musical Clau de Fa de Calp.

A la cita van acudir alguns membres de la corporació municipal, encapçalats per la regidora d'Educació, Maite Moreno, i la de Joventut, Ana Soliveres. La Societat Musical La Nova retornarà hui la visita a la seua homòloga calpina.

Els primers a actuar van ser els músics de Calp, amb la direcció de Raúl Mínguez. El seu programa estava compost pel pasdoble 'La Banda 2014' de José Beteta, la marxa mora de Pedro Joaquín Francés, 'Titánic, el pasodoble' Tercio de quites' de Rafael Tallens, la marxa mora 'Conquista del Paraiso' de Pedro Joaquín Francés i va finalitzar amb un popurri de Camela arreglat per Víctor Pérez.

Després d'això, els alumnes del cor de La Nova van interpretar la cançó 'Ama y ensancha el alma' de Extremoduro, actuant com a flauta solista Marina Llorens. Tot seguit es va procedir al lliurament dels diplomes de Grau Elemental als alumnes que han finalitzat els estudis durant el curs.

Després, la banda de l'escola de La Nova, amb la direcció de Francisco José Rovira Peretó, va iniciar la seua actuació amb el pasdoble de Azael Torn, 'Pep el Mestre'. Van continuar amb la sonatina per a clarinet 'Pepito Grillo' de Ferrer Ferrán, amb Rubén Martínez Rivera com a clarinet solista. Va seguir la interpretació de la banda sonora de 'Com entrenar al teu drac' i un 'medley' titulat 'Abba Gold' amb diverses cançons del mític grup suec. Per a finalitzar, i fora de programa, la banda de l'escola i el cor, així com el grup vocal de la Societat La Nova van interpretar la cançó 'Bendita Vida', del grup espanyol 'Txarango' adaptada per a banda pel professor Vicent Sellés.