CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

23:05 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'auditori Óscar Esplá va albergar la gala, que va entregar l'ALCE d'Honor al prestigiós creatiu alacantí, Antonio Piñero

Benidorm acull el lliurament dels Premis ALCE 2024 i es convertix en la capital de la publicitat alacantina

15 juny 2024
Gala Premios ALCE 2024
Gala Premios ALCE 2024

L'auditori Óscar Esplá del Parc de l'Aigüera va albergar anit la gala de lliurament dels reconeguts Premis ALCE de publicitat, que reconeixen la creativitat publicitària i el talent creatiu a la província d'Alacant. Un esdeveniment que va convertir a la ciutat en la capital de la publicitat alacantina i que va entregar un total de 38 premis.

Entre ells, el més destacat, l'ALCE d'Honor, que va recaure en el reconegut creatiu alacantí Antonio Piñero, fundador d'Imaginarte Comunicación Creativa. La gala va ser conduïda per la també alacantina, l'actriu Vanesa Romero.

En representació municipal es trobaven diversos membres de la corporació local, encapçalats pel regidor de Presidència, Juan Díaz, qui va agrair la presència a tots els assistents i va desitjar "molts èxits" a tots els premiats, a més de posar de manifest "la capacitat creativa que tenim a la província d'Alacant".

Abans del lliurament de premis, Eloy Licerán, president de 361º, l'Associació de Publicitat de la Província d'Alacant, que organitza estos premis, també va voler agrair el suport de l'Ajuntament de Benidorm, de Visit Benidorm, del Patronat Costa Blanca i dels patrocinadors i col·laboradors. "Intentem que siguen els premis més transparents possible, ja que ni tan sols nosaltres triem al jurat" va revelar abans de postil·lar que "la publicitat alacantina gaudix de molt bona salut".

La 22a edició dels premis va estar quallada de novetats tant en el format de la mateixa gala com en una jornada matinal prèvia de treball i exposició de casos d'èxit en les agències alacantines que es va celebrar en el Saló d'Actes de la Casa del Fester.