CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

22:55 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Associació de Penyes presenta el seu llibre de festes en el Saló d'Actes de l'Ajuntament

Un llibre per a conéixer millor les festes de Benidorm

08 novembre 2022
Presentación libro Asociación de Peñas.

El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm ha acollit esta nit passada la presentació de l'edició de 2020, 2021 i 2022 del Llibre de l'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge' que, amb motiu de les Festes Majors Patronals, publica el col·lectiu fester.

L'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer, i el regidor de Festes, Jesús Carrobles, han acompanyat a l'Associació de Penyes, i al seu president Adrián Romero, en la seua posada de llarg, al costat d'altres membres de la corporació. A l'acte també va assistir el diputat provincial, José Ramón González de Zárate, així com el president de la Comissió de les Festes Majors Patronals, José Vicente Fuster, i les reines Major i Infantil, Aila Merenciano i Chloe d'Hebboudt.

El primer llibre oficial dels penyistes després de la pandèmia, la qual cosa explica abastar tres anys, ha sigut dissenyat per Pablo Pérez Guerrero. Un interessant volum que reunix les col·laboracions de nombrosos penyistes i que pretén donar a conéixer al gran públic les festes de Benidorm.

Adrián Romero es va dirigir als assistents amb la projecció d'un vídeo en el qual va agrair l'esforç i treball realitzat pels penyistes en uns anys difícils, a causa de la pandèmia.

En nom de la corporació municipal, Ana Pellicer es va dirigir als presents excusant la presència de l'alcalde, Toni Pérez, que encapçala estos dies la delegació de Benidorm en la World Travel Market de Londres i va reivindicar "l'abast i el dinamisme del moviment penyistes", un "homenatge a l'alegria" perquè les penyes, va incidir Pellicer, "sou l'alegria de la festa".

L'alcaldessa en funcions va rememorar les activitats que, al llarg de l'any organitza l'Associació de Penyes, "actes tan assenyalats" com el carnestoltes, la mona, l'acampada, la festa de la solidaritat, el Dia de les Penyes "i totes les iniciatives que dueu a terme durant tot l'any".

Pellicer, finalment, va recordar que estem "a escassos quatre dies" de l'inici de les Festes *Majors Patronals i va animar als presents a viure-les "amb intensitat, amb coneixement, amb fervor, entusiasme, alegria i felicitat".