CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

21:15 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Poc núvol

N 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La ciutat acollirà l'any que ve l'assemblea d'Advantage, una de les principals associacions de turoperadors britànics, que reunirà a prop de 500 professionals

Benidorm potència en la WTM els contactes amb operadors turístics de cara a la temporada 2023

08 novembre 2022
World Travel Market

La delegació de Benidorm present en la World Travel Market de Londres, amb l'alcalde de la ciutat al capdavant, Toni Pérez, ha continuat la seua agenda de treball durant la segona jornada de la fira londinenca amb l'objectiu d'avançar en els contactes amb els principals operadors turístics britànics de cara a la temporada 2023.

Així, s'han mantingut reunions amb representants d'operadors com Tour 10, HDC Travel Ltd, Holiday Pirats, Expedia, Thomas Cook, Travel Extra i Jet2 Holidays, entre altres. Benidorm també ha sigut protagonista en una taula redona sobre 'Sustainable Spain' amb directius dels turoperadors Jet2, Easyjet Holidays i TUI. En esta taula s'han oferit dades de Benidorm per a destacar l'aposta feta per la ciutat a favor de la sostenibilitat i com a exemple d'èxit.

A estes cites se sumen les mantingudes amb operadors i agències com Love Holidays, Skyscanner, Minube, Advantage Travel, Gossip Travel, Travel Republic i Avoris en el dia d'ahir i amb l'agència de mitjans Nivoria, Icelolly i Big 7 Travel en la jornada de hui. Demà dimecres l'agenda de reunions contempla una trobada amb el majorista TUI i amb l'agència Affinity Angels.

En la cita turística de la capital anglesa també s'ha anunciat que Benidorm acollirà l'any que ve l'assemblea anual d'Advantage, que és una de les principals associacions de turoperadors britànics, al costat d'ABTA i AITO. En el cas d'Advantage, agrupa detallistes independents dels quals es pretén que coneguen millor el destí per a oferir-lo en els seus catàlegs.

El congrés tindrà lloc la primavera pròxima i es preveu que assistisquen prop de 500 professionals turístics britànics. En l'organització d'este esdeveniment col·laboren Turespaña, Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat de Turisme de la Costa Blanca, l'Ajuntament de Benidorm i la patronal hotelera Hosbec.