CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

23:51 PM

HORA BENIDORM

25ºC

Cel clar

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez acompanya als empresaris d'AVE en la XI Jornada de Turisme celebrada a Benidorm

Toni Pérez acompanya als empresaris d'AVE en la XI Jornada de Turisme celebrada a Benidorm

13 juny 2024
Toni Pérez acompaña a los empresarios de AVE en la XI Jornada de Turismo celebrada en Benidorm

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha acompanyat este dijous als membres de l'Associació Valenciana d'Empresaris, AVE, en la seua tradicional jornada d'anàlisi de la situació del turisme que s'ha celebrat a la ciutat i que enguany aconseguix la seua onzena edició. Sota el principi que "tots som turisme" i amb l'etiqueta #eresturismo, la jornada ha reunit diversos centenars de participants a Terra Mítica i ha servit per a posar un any més en valor el paper que juguen les empreses i els empresaris turístics, així com el pes d'esta indústria com a principal motor de l'economia a Espanya i en la Comunitat Valenciana.

L'alcalde Toni Pérez ha departit amb bona part de l'empresariat impulsor d'esta jornada. Entre ells, el president d'AVE, Vicente Boluda, i membres de la seua junta directiva, Juan Roig, Pedro López o Antonio Arias, a més d'amb altres destacats empresaris turístics i d'altres sectors arribats des de Benidorm, la província d'Alacant i el conjunt de la Comunitat. Entre ells, el president d'Hosbec, Fede Fuster; o el de l'Institut Tecnològic Hoteler, Javier García. El primer ha agraït a AVE "la seua fidelitat amb Benidorm" i que la ciutat "siga un any més punt de trobada per a parlar de turisme".

Després del discurs de benvinguda del president d'AVE, amb el qual s'ha presentat la jornada, ha pres la paraula María Zarraluqui, vicepresidenta de Desenvolupament Global de Meliá Hotels International, que ha exposat el 'Cas Meliá: Lideratge i visió estratègica en el sector hoteler'. Després d'ella, Óscar Pirelli, director de l'àrea d'Estudis i Investigació d'Exceltur, que ha presentat un informe d'esta organització sobre la situació i les perspectives del turisme per a este 2024.

A continuació s'han succeït dos taules redones, titulades 'Està preparat el sector per a la robotització?' i 'les empreses impulsores de talent en el sector turístic", que han comptat amb la participació d'experts procedents de les empreses més capdavanteres en totes dos matèries.

Finalment, el president de *Baleària, Adolfo Utor, ha oferit una altra conferència sota el títol 'Baleària: Una naviliera valenciana amb vocació internacional. Inicis, desenvolupament i futur', abans de donar pas a les conclusions i la clausura de l'esdeveniment.