CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

00:45 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Suma celebra a Benidorm la primera Trobada Nacional de Mediació

29 setembre 2017
Suma celebra en Benidorm el primer Encuentro Nacional de Mediación

L'entitat promou fórmules més ràpides i econòmiques que la judicial per a resoldre conflictes entre administració i administrats

Este matí s'ha celebrat en el Saló d'Actes de l'edifici consistorial la I Trobada Nacional de Mediació en conflictes, organitzada per Suma Gestió Tributària de la Diputació d'Alacant i que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Benidorm. L'objectiu d'esta jornada ha sigut posar sobre la taula de debat els avantatges de la mediació en la resolució de les disputes en les organitzacions.

L'acte ha reunit al voltant de 200 professionals, professors universitaris i especialistes en la mediació i arbitratge, entre ells a Vicente Magro, magistrat de l'Audiència Provincial de Madrid; Julio Fuentes, excoordinador de la Unitat de Dret Concursal, Arbitratge i Mediació del Ministeri de Justícia; Miguel Ángel Martínez, de la Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats d'Alacant (ICALI); i Gonzalo Iturmendi, del bufet especialitzat Iturmendi i Associats de Madrid.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha donat la benvinguda als assistents en nom d'una ciutat i ha agraït a l'organització el fet d'haver "convertit" a Benidorm en "el centre d'alguna cosa que considerem fonamental en l'esdevenir, present i futur de què han de ser les relacions de l'administració amb els seus administrats", com és "la solució dels conflictes".

Toni Pérez ha destacat "el model innovador" que proposa Suma per a la mediació". Model que proposa coneixements i habilitats per a aconseguir la solució pactada i ha advocat per aconseguir les més altes cotes d'èxit en la resolució de les disputes evitant "l'excés de judicialització en les relacions i conflictes interns d'administracions públiques i empreses". L'alcalde ha finalitzat la seua intervenció desitjant als assistents una feliç estada en la ciutat.

La mediació en els conflictes que sorgixen entre organitzacions, administració o administrats comporta nombrosos avantatges enfront de la judicialització i accelera el procés, accelera la resolució, evita retards (massa habituals de la justícia), i reduïx els costos fins a un 60%.