CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

13

11:23 AM

HORA BENIDORM

26ºC

Molt núvol con lluvia escasa

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

100%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm es posiciona com a destinació per a famílies

29 setembre 2017
Benidorm se posiciona como destino para familias

Benidorm acudix de la mà del Club de Producte Tour&Kids i l'Agència Valenciana de Turisme a un 'workshop' a Madrid amb l'objectiu de presentar l'oferta més familiar de la ciutat a les agències de viatges de la capital.

Durant la jornada d'ahir, Visit Benidorm va poder mantindre diverses reunions amb Agències de Viatges de la capital espanyola amb la finalitat que pogueren conéixer amb deteniment l'àmplia oferta per a famílies que Benidorm els oferix.

Segons els últims informes 'Big Data' realitzats, el producte familiar de Benidorm suposa un 84,62% dels esments totals en xarxes socials, destacant el terme 'park' de manera molt significativa entre els esments realitzats en la ciutat. Al seu torn, el mercat espanyol suposa un 35% d'estos esments, centralitzat en la zona geogràfica de Madrid (27,94%) qui encapçala el rànquing.

Per estos motius, Benidorm forma part del club de producte per a famílies i seguix treballant a posicionar la destinació tant en l'àmbit nacional com a internacional amb la finalitat de posicionar la ciutat com una destinació referent per a viatjar amb xiquets.