CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

11:30 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Organització i Ajuntament anuncien el cartell complet de l'esdeveniment, que se celebra el 6 i 7 de juliol a la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor'

RBF 2024 arriba a Benidorm en la seua 5a Edició Gold amb Anuel AA, Justin Quiles, Bryant Myers, Tiago PZK, El Alfa, Maria Becerra i més

10 juny 2024
RBF 2024 llega a Benidorm en su 5ª Edición Gold con Anuel AA, Justin Quiles, Bryant Myers, Tiago PZK, El Alfa, Maria Becerra y más

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat de la direcció de Reggaeton Beach Festival (RBF), ha anunciat el cartell complet de la Gira 2024, que tornarà a la ciutat el 6 i 7 de juliol i que promet ser la més llarga i espectacular de la seua història. Un any més, els concerts se celebraran a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, amb una edició especial, coneguda com a Edició Gold, que celebra els cinc anys consecutius d'èxit en estadi esperant atraure a milers de fans de la música urbana.

El cartell final comptarà amb artistes internacionals com Anuel AA, Justin Quiles, Bryant Myers, Tiago PZK, El Alfa, Tainy, Maria Becerra, Nio Garcia, Noriel, Chimbala i Alvaro Díaz juntament amb DJ de primer nivell com Ballesteros, Albert Gonzalez, Óscar Romero i molts més. A més, el festival oferirà una innovadora àrea d'activitats amb una àmplia varietat d'activitats, zones de jocs i àrees aquàtiques. El recinte estarà equipat amb més de 20.000 metres quadrats de gespa artificial i fonts d'aigua potable d'accés gratuït. També s'introduiran nous servicis, com a barres millorades i un espai gastronòmic renovat amb una àmplia selecció d'opcions.

L'alcalde de Benidorm ha assenyalat que "RBF complix ja cinc edicions a Benidorm, creixent any rere any, consolidant el seu vincle amb la ciutat i convertint-se en una cita molt destacada dins del nostre calendari d'esdeveniments i festivals. Sens dubte, l'oferta turística i d'allotajment de Benidorm és el complement perfecte a la proposta musical de l'RBF i un al·licient i atractiu per al públic del festival, que en esta edició trobarà encara més espais i servicis, així com última tecnologia audiovisual, perquè la seua experiència en l'esdeveniment i a la ciutat siga la millor".

Els directors de l'RBF han destacat per la seua part que l'esdeveniment és diürn, desenvolupant-se entre les 16.00 i les 00.00 hores, la qual cosa permet al públic gaudir de la ciutat i el seu entorn. Segons han traslladat, un estudi de l'any passat va mostrar que l'impacte econòmic mitjà del festival supera els 6 milions d'euros per cita, beneficiant a hotels, botigues, restaurants i altres negocis locals.

Una novetat d'esta edició és el gran escenari, amb una amplària de més de 45 metres, una altura de 22 metres, una cabina de DJ integrada i més de 400 metres quadrats de pantalla 8K. També s'ha invertit en tecnologia d'última generació, IA, seguretat i accessos per a millorar l'experiència dels fans.

Al voltant de l'RBF 2024

El Reggaeton Beach Festival ha comptat amb l'assistència de més d'un milió de persones al llarg de les seues sis edicions de la gira RBF, que enguany començarà el seu recorregut a Orpesa i Puerto de la Cruz el 29 i 30 de juny, esta continuarà per Màlaga, Benidorm, Mallorca, Santander, Madrid, Barcelona, Avilés i Gran Canària, i conclourà en Nigrán i Torrevella el 3 i 4 d'agost.

L'RBF va nàixer en 2017 com a iniciativa dels socis de DQuality, una productora de Badalona i van ser pioners a crear un gran esdeveniment a Espanya apostant pel reggaeton. El festival ha crescut significativament en les seues cinc edicions anteriors i la fidelitat del públic és un testimoniatge del seu èxit, havent presentat a artistes com Bad Bunny, Daddy Yankee, Anuel AA, Ozuna, Karol G, Don Omar i molts més que hui ja són estreles globals.

Des de l'organització s'ha indicat que Benidorm és una de les seus pioneres a unir-se a la gran família de l'RBF, compromesa amb valors com el suport a les economies locals, la sostenibilitat, la inclusió i el respecte al medi ambient, així com la implementació de Punts Violeta per a combatre la violència de gènere.