CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

15:45 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'ha aprofitat la intervenció per a renovar i substituir alguns elements deteriorats del mobiliari urbà

Benidorm executa treballs de condicionament i millora de les zones més visitades de cara a l'inici de la temporada estival

10 juny 2024
Benidorm ejecuta trabajos de adecentamiento y mejora de las zonas más visitadas de cara al inicio de la temporada estival

L'Ajuntament de Benidorm està executant algunes labors de condicionament i millora de la imatge de les zones més emblemàtiques i visitades de la ciutat de cara a la imminent arribada de la temporada estival. Es tracta de xicotetes intervencions en espais públics que requerixen actuacions senzilles, però que contribuïxen a millorar l'aspecte general del lloc.

Així, el regidor d'Espai Públic, Francis Muñoz, ha assenyalat que "s'està preparant la ciutat per a l'estiu treballant en les zones més visitades com poden ser el Castell i els seus voltants o la balustrada, que requerixen alguns treballs de manteniment".

De la mateixa manera, al Parc d'Elx també s'estan desenvolupant labors similars com el repintat de les jardineres i de les zones de trànsit, així com les pròximes als jocs infantils. Francis Muñoz ha indicat que també està en previsió "arribar al Mirador de la Música, situat en el Passeig de Tamarindes, on també es faran treballs de millora de l'adorn urbà i de conservació per part dels serveis tècnics municipals".

A més de les actuacions citades, la brigada municipal també està eliminant grafitis i pintades especialment en els passos subterranis de diverses localitzacions amb la finalitat de deixar estos espais en el millor estat possible. Així mateix, s'han instal·lat nous bancs de descans en les avingudes Adolfo Suárez i Juan Fuster Zaragoza "i s'han reposat uns altres, a petició dels veïns, que estaven deteriorats per l'ús i el pas del temps". En total s'ha actuat sobre una vintena de bancs, segons precisava l'edil.

Totes estes intervencions de millora de l'espai públic finalitzaran abans d'acabar el present mes de juny.

Audios relacionados
Corte voz 1 Francis Muñoz
Audio file