CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

03:01 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El curs se celebrarà el pròxim 4 d'octubre i ensenyarà als assistents a manejar-se amb l'administració local

Ocupació i AICO organitzen un taller de facturació electrònica per a empresaris de Benidorm

26 setembre 2023
Taller de facturación electrónica de Empleo y AICO
Taller de facturación electrónica de Empleo y AICO

La Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Benidorm i l'Associació de Comerciants (AICO) han organitzat un taller pràctic dirigit a empresaris i autònoms locals. El curs, amb el nom de 'facturació electrònica davant l'administració local (Factures + FACE)' s'impartirà el pròxim 4 d'octubre de 9 a 12 hores en l'edifici El Torrejó.

Este taller, eminentment pràctic, ha sigut presentat este matí per la regidora d'Ocupació, Mónica Gómez, i el president d'AICO, Raúl Parra. Allí, l'edil ha recordat que després de l'entrada en vigor de la llei 18/2022 de 28 de setembre es va fer obligatori l'ús de la factura electrònica per als empresaris que treballen amb l'administració pública.

"AICO ens va traslladar la necessitat de formar i informar empresaris, comerciants i autònoms que tenen la intenció de treballar amb l'Ajuntament i d'aquí ve que s'haja organitzat este taller" ha indicat Gómez, que ha precisat també que els assistents hauran de portar amb si el seu ordinador portàtil i el certificat digital "perquè es tracta d'una activitat pràctica".

Raúl Parra, pel seu costat, ha assenyalat que era "una reivindicació de fa anys que les compres de l'Ajuntament es canalitzaren cada vegada més cap a les empreses locals i arran de la pandèmia s'ha accelerat". "Per això" ha continuat Parra "els empresaris han d'adaptar-se als nous temps i les noves tecnologies". El president dels comerciants ha qualificat este curs de "fonamental" per a aquelles empreses que vulguen treballar amb l'Ajuntament.

Tots dos, finalment, han animat a tots els interessats al fet que s'inscriguen en el curs. Per a això poden fer-ho a través de la mateixa associació AICO o de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local.

Audios relacionados
Mónica Gómez Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Mónica Gómez Corte 2
Audio file
Audios relacionados
Raúl Parra Corte 3
Audio file
Audios relacionados
Raúl Parra Corte 4
Audio file
Audios relacionados
Mónica Gómez Corte 5
Audio file