CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

22:44 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

NO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La jornada, inaugurada per l'alcalde, es dirigix a professionals, directius i empresaris i aborda temàtiques de la màxima actualitat en el món empresarial

Benidorm acull hui l'IV Fòrum Jurídic i Tributari d'Empresa

26 setembre 2023
Foro Jurídico y Tributario de Empresa
Foro Jurídico y Tributario de Empresa

La Sala d'actes de l'Ajuntament de Benidorm acull durant tot el dia de hui la quarta edició del Fòrum Jurídic i Tributari d'Empresa que organitza el Fòrum de Debat Econòmic Germán Bernácer. Es tracta d'una trobada dirigida a professionals, directius i empresaris en el qual experts de projecció nacional aborden qüestions de la màxima actualitat per al món de l'empresa.

La jornada ha sigut inaugurada per l'alcalde Toni Pérez i el president del Fòrum, José Martín de la Lleona. Est, en la seua intervenció ha ressaltat que les diferents taules debatran "assumptes de gran rellevància per a la gestió empresarial, com els conflictes societaris, el dret de separació i el repartiment de dividends, així com l'ús de majories reforçades com a instrument de la presa de decisions". El president del Fòrum, a més, ha dit sentir-se "encantat" d'estar a Benidorm.

En el programa del Fòrum s'ha parlat també sobre els recursos enfront de les derivacions de responsabilitat per deutes tributaris i de la seguretat social als administradors de societats i de les noves tendències del dret Societari en aspectes de sostenibilitat.

Per a la sessió de vesprada s'analitzarà la problemàtica en l'alienació d'Unitats Productives i tancarà la jornada una ponència sobre la indemnització en casos d'infracció de drets de propietat intel·lectual.

L'objectiu del Fòrum, segons José Martín de la Lleona, és el d'"aportar una visió pràctica i actualitzada que facilite la presa de decisions en un entorn econòmic que cada vegada canvia a major velocitat".

Per part seua, Toni Pérez, que ha clausurat l'acte d'inauguració, ha situat al Fòrum com "una cita de referència per a professionals i empresaris" i ha ressaltat que en ell s'aborden "assumptes d'importància i actualitat per als assistents". L'alcalde també ha destacat la figura de l'economista alacantí Germán Bernácer, que en el segle XX "va desenvolupar importants teories de gran influència per a la ciència econòmica i va ser un dels quals va establir les bases de la macroeconomia moderna".

Finalment, Pérez, ha animat als assistents a la jornada, més de 120 persones, al fet que "gaudisquen de Benidorm, una ciutat que sempre rep molt bé a tots els seus visitants".