CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

08:24 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La JGL ha resolt la segona tanda de la convocatòria de suport a la creació de noves empreses

Ocupació destina 74.000 euros a secundar 75 projectes emprenedors

12 gener 2023
Empleo destina 74.000 euros a apoyar 75 proyectos emprendedores.

La Junta de Govern Local (JGL) ha resolt la segona i definitiva tanda de les ajudes municipals de suport a la creació de noves empreses i autònoms, elevant a 74.000 euros els recursos destinats per l'Ajuntament per a donar suport a la posada en marxa de 75 projectes emprenedors a la ciutat durant l'any 2022.

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha detallat que "en esta segona tanda, de 35.200 euros, les ajudes han arribat a 36 beneficiaris, que han rebut una prestació de 800 o 1.200 euros segons els casos". Una remesa que se suma a l'aprovada setmanes arrere per import de 38.800 i amb la qual es va atendre la sol·licitud d'altres 39 emprenedors.

Gómez ha informat que "inicialment es va reservar un crèdit de 40.000 euros per a estes ajudes, import que s'ha ampliat en 40.000 euros addicionals per a poder atendre a tots els autònoms i empreses que complien els requisits per a participar d'esta convocatòria, amb la qual es pretén facilitar a estos emprenedors la posada en marxa dels seus projectes".

Entre els projectes inclosos en esta remesa hi ha establiments de restauració; perruqueria i estètica; activitats audiovisuals; immobiliàries; comerç en línia i servicis d'entrenaments personals i dietètica.

Esta línia d'ajudes estan dirigides als emprenedors que han iniciat la seua activitat a la ciutat en els tres primers trimestres de 2022 i que almenys fa quatre mesos que són en funcionament.

Gómez ha recordat que "durant la pandèmia, i davant la complicada situació econòmica i laboral generada per la crisi sanitària, es va decidir duplicar l'import de les ajudes que reben els beneficiaris per a afavorir la implantació de noves activitats a Benidorm en un moment especialment complex". Així, les ajudes van passar en funció dels casos de 400 a 800 euros i de 600 a 1.200 euros, "quanties que s'han mantingut en les successives convocatòries que hem realitzat des de llavors".

D'esta manera, els emprenedors que s'establixen com a treballadors autònoms amb domicili fiscal a Benidorm i empadronats a la ciutat perceben 800 euros d'ajuda; mentre que els qui a més tramitaren una llicència d'obertura a l'Ajuntament reben 1.200 euros. A més, també es concedix una ajuda de 800 euros als autònoms amb domicili fiscal a Benidorm, que no estan empadronats a la ciutat, però que tramiten en el municipi la llicència d'obertura del seu negoci.

La regidora ha incidit que "estes ajudes directes constituïxen una de les línies de suport a noves iniciatives empresarials que desenvolupa l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, que també presta un servei d'assessorament constant a les persones que decidixen fer este pas". A més, "oferix un espai 'cotreball' als emprenedors perquè puguen iniciar la seua activitat".

Audios relacionados
Corte voz 1 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mónica Gómez
Audio file