CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

12:12 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esta nova dotació és la primera part dels 14 automòbils que es renovaran al llarg de l'any

La Policia Local renova el seu parc mòbil amb la incorporació de tres nous vehicles a la seua flota

12 gener 2023
Nuevos Vehículos de Seguridad Ciudadana

La Policia Local de Benidorm compta des de hui amb tres nous vehicles de furgoneta que renoven una part de la seua flota i que formen part del paquet de 14 vehicles que s'incorporaran al parc mòbil al llarg de l'any. L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, acompanyat pel regidor de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez, i el comissari de la Policia Local, Juan Fuertes, han acudit a la presentació dels nous automòbils.

Es tracta de tres furgonetes Peugeot Rifter Active Pack Blue adquirides mitjançant el sistema de rènting "per a millorar la versatilitat, mobilitat i presència policial en el municipi" ha assenyalat l'alcalde, que ha destacat també que és "la primera recepció de vehicles d'un total de catorze que es renovaran enguany, dels que set seran híbrids endollables, per a seguir amb la nostra aposta d'una mobilitat sostenible".

Els nous vehicles tenen una cilindrada de 1.499 centímetres cúbics i 99 CV, tots ells dotats amb un sistema electrònic independent per al proveïment d'energia als elements del kit policial. Estos nous automòbils es destinaran a servicis de prevenció i resposta davant els diferents requisits veïnals i de dispositius.

Pérez ha ressaltat a més la "gran capacitat de transport quant al nombre d'agents" i les "prestacions òptimes" per a la ciutat, l'atenció directa a persones i la mobilitat dels agents.

L'alcalde ha insistit en la voluntat del govern local de "posar a la disposició de la Policia Local els millors recursos" i ha recalcat que estes renovacions "suposen una voluntat que el vehicle siga una part important del servei que garantisca la seguretat dels agents que en ells patrullen, a més de millorar l'atenció que es presta a residents i turistes".

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Juan Fuertes
Audio file