CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

05:49 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Regidoria d'Educació subvencionarà la meitat del cost a les famílies empadronades a Benidorm

Oberta la matrícula per a l''Escola Municipal d'Estiu', que es desenvoluparà en el CEIP Ausiàs March

31 maig 2022
Escuela de verano.

L'Agrupació Local d'AMPA, en col·laboració amb la Regidoria d'Educació, organitza un any més l''Escola Municipal d'Estiu', que es desenvoluparà del 4 de juliol al 31 d'agost en el CEIP Ausiàs March i que està dirigida a menors de 3 a 14 anys. La regidora d'Educació, Maite Moreno, ha informat que "el termini d'inscripció estarà obert fins al pròxim 15 de juny", i ha agregat que "com en edicions anteriors, l'Ajuntament subvencionarà amb un 50% el cost de l''Escola Municipal d'Estiu' a les famílies empadronades a Benidorm".

Durant la seua estada a l'escola, l'alumnat executarà diverses activitats, com a treball manual, jocs o música, així com eixides i excursions.

L'horari de l'escola serà de 9.00 a 14.00 h de dilluns a divendres, però s'oferix la possibilitat d'ampliar aqueix horari tant a primera com a última hora. Així, hi haurà un servici d'escola 'matinera' que permet a l'alumnat entrar una hora abans, a les 8.00 hores; de la mateixa manera que es pot optar al servei de menjador de 14.00 a 15.00 hores.

A més, "per a facilitar i afavorir al màxim la conciliació familiar, enguany s'oferix també el serveici extra d''Escola de vesprada', entre les 15.00 i les 17.00 hores".

El preu per alumne és de 140 euros al mes per als socis de les AMPA i de 155 euros al mes per als no socis. Igual que en edicions anteriors, existix la possibilitat d'inscriure's per setmanes o quinzenes.

En eixe cas, el preu per quinzena és de 80 euros els socis i 85 euros els no socis; mentre que per a una setmana el cost serà de 45 euros els socis i 50 els no socis.

Pel que respecta als serveis 'extra', el preu de l'escola 'matinera' és de 30 euros al mes; i de 40 euros mensuals la de vesprada. El servici de menjador té un cost de 5,90 euros al dia.

Les inscripcions es poden des de ja a través de l'enllaç https://www.trokolo.com/inscripcionveranobenidorm/. Les que es realitzen fora de termini tindran un cost addicional de 20 euros.