CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

05:38 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El sistema comporta la col·locació dels contenidors a les 18 hores i la seua retirada a les 8.00 de l'endemà

Neteja Viària instal·la un nou servici de 'llevadís' en la plaça de la Senyoria

17 juny 2022
Contenedores en Plaça la Senyoria

La Regidoria de Neteja Viària instal·larà dilluns que ve un nou servici amb el sistema de 'llevadís', en este cas en la plaça de la Senyoria, que se sumarà als ja existents en l'Hort de Colón, El Carrasco, Tulipes,  plaça de la Constitució, i els carrers Pintor Lozano i Ramos Carratalá.

Este sistema de recollida de residus consistix en la col·locació dels contenidors a partir de les 18 hores i la retirada dels mateixos a les 8 hores de l'endemà, de manera que durant bona part del dia no hi ha contenidors en la via pública. Estos contenidors s'han instal·lat en punts amb una elevada activitat hostalera.

La Regidoria ha comunicat també que es realitzarà una vigilància especial en este nou punt i en el situat al carrer Pintor Lozano.

El sistema va començar la seua implantació l'any passat "per a evitar la saturació del servici i el fet d'haver de recollir el fem de set a huit vegades al dia" ha explicat el regidor José Ramón González de Zárate "pel fet que no es complia l'ordenança de Medi Ambient" que establix l'eixida del fem domiciliari i d'establiments a partir de les 20 hores.

Eixa situació va provocar problemes d'imatge en zones molt concorregudes i de sobrecostos en el servici en haver de destinar més recursos tècnics i humans, d'aquí ve que s'optara per aplicar este sistema "que estava contemplat en el contracte de neteja i recollida de residus urbans per al barri antic, El Calvari i algunes altres zones de la ciutat".

González de Zárate, no obstant això, ha demanat a veïns i empresaris hostalers que "en la mesura que siga possible" no traguen el fem abans de les 20 hores.

Els contenidors de 'llevadís' van començar a instal·lar-se l'any passat com un projecte pilot per a testar el sistema i acostumar a la ciutadania i els establiments al nou servici.