CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

13

16:33 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Los trabajos consistirán en la reparación de unas canalizaciones y no obligarán a cortar la circulación

Movilidad informa de las afecciones al tráfico los próximos lunes y martes por unas obras en Ametlla del Mar

24 maig 2024
Movilidad informa de las afecciones al tráfico los próximos lunes y martes por unas obras en Ametlla del Mar

La Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Benidorm ha informat de les afeccions al trànsit que es produiran a l'inici de la setmana vinent amb motiu d'unes obres que es realitzaran en l'avinguda de l'Ametlla de Mar. En concret, s'iniciaran el dilluns, 27 de maig, i està previst que finalitzen un dia després, el dimarts, 28. El regidor de l'àrea, Francis Muñoz, ha indicat que els treballs consistiran en la reparació de les deformacions produïdes per la canalització de dos tubs d.125 situats sobre el cap de la rasa de la canonada d'impulsió d.800 i que els mateixos, inicialment, es prolongaran durant un període de dos dies.

Muñoz també ha explicat que l'execució d'estes obres s'ha planificat de tal manera que no serà necessari tallar la circulació rodada en cap dels dos sentits de la via. Així, donat l'actuació s'executarà sobre el carril de circulació dreta en direcció a la mar, tant este carril com el carril bici central quedaran inhabilitats, però s'adequarà per a circular en eixe sentit la banda d'estacionament, on no es podrà aparcar mentre duren les obres.

Igualment, pel que fa a bicicletes, les mateixes hauran de circular per la calçada de vehicles lleugers, amb el que a excepció de circumstàncies "molt puntuals", tota la circulació de la via podrà continuar discorrent amb normalitat.

Amb motiu d'esta actuació també està previst el canvi dels contenidors de la cantonada amb l'avinguda de Juan Fuster Zaragoza a la vorera, mantenint la ubicació actual.

Una vegada finalitzada la reparació de la canalització, l'empresa encarregada d'executar l'obra restituirà tots els elements d'esta via al seu estat original, incloent-hi la senyalització horitzontal que haja pogut quedar afectada. En cas de no ser viable la seua execució el mateix dia 28, es farà al sendemà, el dimecres 29, en horari nocturn o diürn en funció de la disponibilitat d'equips.

Movilidad informa de las afecciones al tráfico los próximos lunes y martes por unas obras en Ametlla del Mar