CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

00:12 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Al voltant de 250 alumnes de Primària de cinc centres i la banda del Conservatori Municipal de Música van protagonitzar ahir esta cita

Gran acolliment del concert de clausura del projecte 'L'Escola canta' celebrat a l'auditori Julio Iglesias

24 maig 2024
Gran acogida del concierto de clausura del proyecto ‘L’Escola canta’ celebrado en el auditorio Julio Iglesias

Uns 250 alumnes de Primària de Benidorm van oferir en la vesprada d'ahir dijous el concert de clausura del projecte 'L'escola canta', en el qual en este curs 2023/2024 han participat cinc centres educatius de la ciutat. Este projecte de la Conselleria d'Educació, avalat per les Regidories d'Educació i Cultura, es va estrenar l'any passat a Benidorm i en esta edició ha comptat amb la col·laboració de la banda del Conservatori Municipal de Música 'José Pérez Barceló', amb la direcció de José Miguel Moyá Calvo.

Així, la banda del conservatori va acompanyar sobre l'escenari de l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera als estudiants dels CEIP Ausiàs March, Vasco Núñez de Balboa, Bautista Lledó, Aitana i Els Tolls.

Les lletres de les cançons que es van interpretar eren al·lusives als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i entre peça i peça es va desenvolupar una xicoteta trama teatral a càrrec dels alumnes de l'Ausias March per a enllaçar les set obres musicals.

Els regidors de Cultura i Educació, Jaime Jesús Pérez i Maite Moreno, van ser presents en el concert, al qual també van acudir alguns membres de la corporació local. Un dels objectius d'esta activitat és traçar llaços entre els centres educatius i les entitats i escoles municipals de música per a desenvolupar habilitats artístiques i musicals en l'alumnat.