CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

11:53 AM

HORA BENIDORM

23ºC

Poc núvol

E 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Des d'este dimecres i fins al diumenge es talla l'accés al carrer Pont des de Plaça de la Hispanitat, mentre que l'entrada al barri antic es farà per Bilbao

Mobilitat informa de les afeccions de trànsit pel muntatge i desenvolupament del Benidorm Fest Euroclub

09 maig 2023
Cortes de tráfico

La Regidoria de Mobilitat ha informat dels talls i restriccions de trànsit que estaran operatives en els pròxims dies amb motiu del muntatge i desenvolupament del Benidorm Fest Euroclub, que se celebra este divendres i dissabte, 12 i 13 de maig, en la plaça de la Hispanitat amb motiu d'Eurovisió.

Des d'este dimecres, dia 10, a les 09.00 hores i fins al diumenge, dia 14, romandrà tancat al trànsit l'accés al carrer Pont des de la plaça de la Hispanitat.

De la mateixa manera, també fins al diumenge es tancarà al trànsit el tram del carrer Doctor Pérez Llorca entre la plaça de la Hispanitat i València. Per això, els vehicles que vulguen accedir al barri antic hauran de fer-lo des de l'avinguda Bilbao i circular posteriorment pel carrer València fins a aconseguir Doctor Pérez Llorca.

Els dos dies de l'esdeveniment, divendres i dissabte, es permetrà el pas de vehicles des de Mediterrani al carrer Esperanto fins a les 17.00 hores. No obstant això, a partir d'eixa hora i fins a la finalització de l'esdeveniment, este accés quedarà tallat, per la qual cosa els vehicles que vulguen arribar a la zona Centre hauran d'utilitzar vies alternatives com el carrer Primavera.

Està previst que tot el trànsit a la normalitat al llarg del diumenge dia 14, a mesura que avancen les labors de desmuntatge de tota la infraestructura del Benidorm Fest Euroclub.

Mentre duren els talls de trànsit, s'habilitarà una parada provisional al voltant del carrer Doctor Orts Llorca.