CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

03:39 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El projecte ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament, que s'ha bolcat en la difusió i adquisició d'exemplars

El llibre 'Benidorm, on el sol ix per a tots' recapta quasi 3.500 euros per al Doble Amor

09 maig 2023
El libro ‘Benidorm, donde el sol sale para todos’ recauda casi 3.500 euros para el Doble Amor

Este matí ha tingut lloc l'acte de lliurament dels beneficis obtinguts per la venda del llibre "Benidorm, on el sol ix per a tots" destinats al Centre Doble Amor. Ha sigut en les instal·lacions del mateix centre, que ha comptat amb la presència de l'editor, Vicente Sanjuan; els coautors i representants de La Colla, Elvira Contreras López, Francisco Javier Muro González i Maribel Torres Limiñana; així com el vicepresident de l'associació Doble Amor, José Luis Calvo, José Manuel López, membre de la junta, i Luis Alfonso Muñoz, director del Centre Doble Amor, als quals se'ls ha fet lliurament de la donació de 3.485 euros.

El llibre va començar a gestar-se fa dos anys arran de la idea de Francisco Javier Reverte Lledó, Pancho, en reunir els membres d'una àmplia i heterogènia colla de Benidorm que es va formar en els anys setanta. L'exemplar inclou trenta relats, escrits pels seus propis protagonistes, emmarcats fonamentalment al Benidorm de la dècada setentera.

L'edició del llibre ha sigut finançada pels mateixos autors amb l'objectiu de donar els beneficis de la venda del llibre al Centre Doble Amor, que recentment ha celebrat els cinquanta anys de la seua existència.

El projecte ha comptat des del seu inici amb la col·laboració de l'Ajuntament de Benidorm, que s'ha bolcat en la seua difusió i en l'adquisició d'exemplars.

També s'ha destacat l'afectuós acolliment que ha tingut el llibre entre la gent de Benidorm i de moltes persones que han mostrat el seu interés per la idea i han comprat els exemplars a través de les llibreries de la ciutat.