CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

22:05 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'exposició del prestigiós fotògraf estarà accessible d'ací a poc en la web del projecte Benidorm Virtual

Més de 7.000 persones han visitat l''Orografia del camí' d'Outumuro, que s'acomiada hui del Museu Boca del Calvari

02 abril 2024
Más de 7.000 personas han visitado la ‘Orografía del camino’ de Outumuro, que se despide hoy del Museu Boca del Calvari

Més de 7.000 persones han visitat l'exposició 'Orografia del camí' del prestigiós fotògraf Manuel Outumuro que este dimarts s'acomiada del Museu Boca del Calvari, segons ha traslladat hui la regidora de Patrimoni Històric i Cultural, Ana Pellicer. Tal com ha recordat l'edil, "esta exposició, comissariada per Imma Cortés, de la fundació Photographic Social Vision, ha permés als espectadors no sols conéixer l'estil de Outumuro sinó també endinsar-se en el procés d'edició de la fotografia analògica que practica l'artista".

Concretament, 'Orografia del camí' està composta per fulles de contacte, ampliades a grandària 150x100 centímetres; una eina imprescindible per a precisar l'elecció de les fotografies disparades amb major rigor". Entre els protagonistes d'estes fulles de contacte es troben rostres molt coneguts del cinema espanyol, ja que al llarg de la seua carrera han sigut constants les col·laboracions amb publicacions vinculades al món de la moda i de la cinematografia.

Pellicer ha destacat que "esta exposició ha convidat el públic a practicar un exercici que va més enllà de la contemplació", perquè "se li ha animat a interactuar, a prendre decisions, a decantar-se per una imatge sobre altres per a, en última instància, comprovar si la fotografia triada coincidix amb la que va triar en el seu moment el mateix Outumuro".

La responsable de Patrimoni Històric i Cultural ha assegurat que "ha sigut un plaer captar l'interés de l'artista i haver gaudit de la seua obra a Benidorm durant una mica més de quatre mesos"; i ha animat als qui encara no hagen vist 'Orografia del camí' al fet que "aprofiten al màxim estes últimes hores per a acostar-se al nostre Museu Boca del Calvari".

I els qui no puguen fer-ho, "prompte tindran l'oportunitat de viure esta exposició en la web del projecte Benidorm Virtual, amb el qual aconseguim que les mostres temporals que passen pel nostre museu es convertisquen en permanents i puguen visitar-se o revisitar-se en qualsevol moment des de qualsevol lloc del món".

D'ací a poc 'Orografia del camí' estarà disponible en https://www.benidormvirtual.com/. També en les pròximes setmanes es presentarà la pròxima exposició que albergarà el Museu Boca del Calvari.