CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

20:59 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'oferta de vacants d'enguany per a xiquets de 0 a 2 anys és de 220 places, a les quals se sumen les aules de P2 disponibles en cinc col·legis públics

Benidorm obri el 15 d'abril la sol·licitud de plaça per a les escoles infantils municipals i el SAPI

02 abril 2024
Benidorm abre el 15 de abril la solicitud de plaza para las escuelas infantiles municipales y el SAPI

L'Ajuntament de Benidorm obrirà el pròxim 15 d'abril el termini per a sol·licitar plaça en les tres escoles infantils municipals de la ciutat –Les Fontanelles, Les Caletes i El Tossalet– i en el Servici d'Atenció a la Primera Infància (SAPI) Nanets. La regidora d'Educació, Maite Moreno, ha avançat que "l'oferta provisional per al curs 2024/2025 d'Infantil de 0 a 2 anys en la xarxa municipal és de 220 vacants per a famílies amb menors nascuts en els anys 2022, 2023 i 2024" i ha agregat que el període per a formalitzar este tràmit es prolongarà fins al 30 d'abril.

El nombre de vacants provisionals es distribuïx en 16 places d'Infantil de zero anys; 140, per a P1; i 64 places d'Infantil de dos anys. Sobre les unitats d'Infantil de zero anys, Moreno ha indicat que "per a inscriure a un menor nascut en 2024 a les aules d'este nivell, haurà de tindre complits els quatre mesos a data 1 de setembre de 2024".

L'edil ha aclarit que "l'oferta global de les tres escoles infantils municipals és major a les places oferides, però part dels llocs escolars ja estan ocupats per alumnes escolaritzats en cursos anteriors que han confirmat la seua matrícula i que al setembre pujaran de nivell".

El procés de sol·licitud de plaça a les escoles infantils i en el SAPI es farà de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament (https://sede.benidorm.org/inicio). Moreno ha incidit que "seguint la dinàmica implantada per la mateixa Conselleria en els seus tràmits, per a formalitzar la sol·licitud serà necessari disposar de certificat digital".

Igualment, l'edil ha avançat que l'Ajuntament habilitarà un punt per a ajudar a les famílies que manquen de mitjans tecnològics per a la tramitació electrònica, al qual es podrà accedir en la Regidoria d'Educació, situada en la 3a planta de l'Ajuntament. Per a això, serà necessari sol·licitar cita, trucant al telèfon 966815471.

És important que les famílies adjunten a la sol·licitud tota la documentació requerida en format PDF; una documentació que poden consultar en la web municipal, en la secció d'Educació, https://benidorm.org/es/ayuntamiento/concejalias/educacion, dins de l'apartat 'Matrícula serveis especialitzats municipals per a primera infància curse 2024-2025',

Moreno ha recordat que "a l'hora de cobrir les places s'atendrà, en primer lloc, les sol·licituds de les famílies empadronades a Benidorm amb una antiguitat d'almenys dotze mesos ininterromputs. Seguidament, serà el torn de les famílies empadronades des de fa menys d'un any; i en última instància, si quedaren vacants, s'atendrien les sol·licituds de les famílies que residixen en altres localitats". Així mateix, ha recalcat que "en cas que la demanda supere l'oferta de places, només s'inclourà en la llista d'espera oficial a les famílies empadronades a Benidorm".

El període de sol·licitud estarà obert entre el 15 i el 30 d'abril. Les llistes provisionals es publicaran el 15 de maig, obrint-se un termini de tres dies -15, 16 i 17 de maig- per a reclamacions. El 27 de maig es publicaran les llistes definitives, a les quals es podrà al·legar des d'eixe mateix dia fins al 29 de maig. Finalment, una vegada finalitzat este procés, cada centre fixarà la data de matrícula per als alumnes admesos.

Oferta de la Conselleria d'Educació per a P2

Al marge de l'oferta municipal, la regidora Maite Moreno ha recordat que Benidorm "compta amb 90 places addicionals per a pàrvuls de dos anys, per a xiquets i xiquetes nascuts en 2022, a les aules habilitades a este efecte en els col·legis Aitana, Vasco Núñez de Balboa, Mestre Gaspar López, Puig Campana i La Cala". L'edil ha aclarit que "la sol·licitud de matrícula per a estes aules serà el mateix establit per Conselleria per al segon cicle d'Educació Infantil i Primària", el calendari de la qual encara no s'ha publicat.