CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

01:24 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El pressupost de l'actuació ascendix a 58.297,15 euros

Benidorm demana una subvenció a la Diputació per a la renovació de la xarxa de clavegueram del carrer Emilio Romero

02 abril 2024
Benidorm pide una subvención a la Diputación para la renovación de la red de alcantarillado de la calle Emilio Romero

La Junta de Govern Local (JGL) de l'Ajuntament de Benidorm ha aprovat sol·licitar a la Diputació d'Alacant una subvenció per a escometre la renovació de la xarxa de clavegueram del carrer Periodista Emilio Romero, el pressupost del qual puja a 58.297,15 euros.

La sol·licitud es realitza a l'empara de la convocatòria realitzada per l'ens provincial per a la concessió en l'exercici de 2024 de subvencions a favor d'entitats locals per a l'establiment, reforma o gran reparació d'infraestructures hidràuliques de proveïment i sanejament. La convocatòria té per objecte coadjuvar en el finançament de les despeses derivades de l'execució d'obres i instal·lacions hidràuliques.

En el cas d'esta actuació, les obres permetran la renovació del col·lector del carrer "amb la finalitat d'evitar els problemes d'obstruccions", segons ha precisat el regidor de Cicle de l'Aigua, José Ramón González de Zárate. Esta canonada s'instal·larà en la calçada per a alliberar la vorera de cara a la instal·lació d'altres servicis.

Així, els treballs preveuen la instal·lació d'un col·lector de 315 mil·límetres de diàmetre de PVC per a aigües residuals sota la calçada en la zona d'aparcament. Tindrà un traçat recte amb un pendent de l'1% que millorarà notablement el seu funcionament.

El tram afectat per estes obres serà el que discorre entre l'avinguda del Mediterrani i el Passeig marítim de Llevant i el termini d'execució, una vegada s'inicien els treballs, serà d'un mes, segons consta en el projecte.

González de Zárate ha explicat que inicialment "esta actuació s'incloïa en el projecte de remodelació i renovació de l'avinguda del Mediterrani, però la falta de permisos des de Costes i de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer ens va obligar a retirar-la per a poder portar avant el projecte de Mediterrani". D'igual mode, l'edil ha assenyalat que s'ha parlat amb la concessionària Hidraqua per a executar la renovació de la resta de servicis del carrer i que s'urbanitze "amb la mateixa sintonia i uniformitat que Mediterrani", és a dir, "amb plataforma única, per als vianants i completament accessible".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file