CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

05:56 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Secretaria d'Estat subvenciona el cost de la meitat del projecte que ascendix a 96.771,24 euros

Les àrees comercials de Benidorm disposaran de nous punts de llum tecnològics amb accés wifi gratuït

01 agost 2018
Las áreas comerciales de Benidorm dispondrán de nuevos puntos de luz tecnológicos con acceso wifi gratuito

Benidorm millorarà l'accessibilitat i la seguretat en àrees comercials amb la instal·lació de tres punts de llum tecnològics i de control d'accés, en les confluències del Parc d'Elx amb el Passeig de la Carretera, carrer Mercat amb Tomás Ortuño i el carrer Gambo.

Així ho han anunciat este matí conjuntament els regidors de Comerç, Ana Pellicer, i d'Escena Urbana, José Ramón González de Zárate, gràcies a una subvenció de 48.385,62 euros aprovada per part de la Secretaria d'Estat per a modernitzar i millorar el comerç en zones de gran afluència turística i que ha sigut tramitada a través de la Cambra de comerç, entitat que canalitza les ajudes a ajuntaments, consorcis i associacions "per a modernitzar i millorar el comerç en les zones turístiques". Pellicer ha precisat que l'import de la inversió serà de 96.771, 24 euros i el termini d'execució finalitza el pròxim 30 de novembre de 2018.

Per la seua banda, l'edil responsable d'Escena Urbana ha demanat comprensió als veïns de Benidorm , "ja que les subvencions per a fer-les complir cal treballar, i estes obres es duran a terme fins a finals del mes de novembre en zones tan bones com el Passeig de la Carretera, carrer Gambo o Tomás Ortuño, però treballarem de valent perquè estiguen acabades abans de les Festes Patronals".

De Zárate ha precisat que Benidorm ja disposa de set d'estos punts tecnològics d'accés wifi gratuït en: Tomás Ortuño amb Llimons, Hort de Colón, Llimons amb Ametlers, plaça de Neptú, carrer Girona (2) i confluència de Vicente Llorca Alós amb Montbenidorm, en La Cala. "Volem que en les zones comercials hi haja noves tecnologies, i que siguen còmodes per al passeig, sostenibles amb l'arbrat i accessibles per a persones amb mobilitat reduïda".

Millorar la seguretat

El regidor d'Escena Urbana ha recordat que després dels atemptats de fa un any a Barcelona, el Consell de Mobilitat "va estipular que calia ampliar les mesures de seguretat en la ciutat". De fet, en 2017 s'hi van instal·lar jardineres. Enguany, l'opció triada per l'Ajuntament serà la dels pilons abatibles. Cada piló "estarà monitorat des del centre de control" el que permetrà el pas de vehicles de servici, fem, recollida de vidre, càrrega i descàrrega, etc. De Zárate ha avançat que estos pilons se situaran en les confluències del Parc d'Elx amb el Passeig de la Carretera, del carrer Mercat amb Tomás Ortuño, i en el carrer Gambo.