CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

12:13 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Estes instal·lacions s'han recuperat per a la pràctica esportiva en tan sols dos dies

Benidorm reobri la piscina i les pistes de tenis de Foietes després del Low Festival

01 agost 2018
Benidorm reabre la piscina y las pistas de tenis de Foietes tras el Low Festival

L'Ajuntament de Benidorm ha reobert a les 14.00 hores la piscina i les pistes de tenis i poliesportives de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, amb prou faenes l'endemà passat de finalitzar el Low Festival. El regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, ha explicat que la reobertura de la piscina es fa "una vegada que les analítiques del Laboratori Municipal han confirmat que tots els paràmetres de l'aigua són correctes i estan dins de la normalitat". En el que resta de setmana, els cursos de Natació es mantindran en el Palau d'Esports "per a no confondre els usuaris", i a partir del pròxim dilluns tornaran a Foietes.

Cabrillo, que també està al capdavant de la Regidoria de Neteja Viària, ha indicat que les labors de desmuntatge s'estan coordinant amb les de la neteja, i ha afegit que "s'està treballant perquè com més prompte millor es puga utilitzar la resta d'instal·lacions esportives que seguixen tancades".

L'edil ha explicat que "tal com avancen les labors de desmuntatge s'aniran reobrint la resta d'instal·lacions esportives per a posar-les a l'abast dels usuaris". Referent a això, ha avançat que les pistes poliesportives situades al costat de la piscina "tornaran a estar operatives a mitjan setmana vinent, una vegada conclòs el concert d'Operación Triunfo que se celebra este cap de setmana en l'estadi de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, la producció del qual requerix l'ocupació d'estes instal·lacions".

Pel que fa a l'estadi, este romandrà tancat algunes setmanes més donat que, a més del concert d'Operación Triunfo d'este dissabte, estes instal·lacions albergaran el 22 d'agost el concert de l'artista porto-riqueny Ricky Martin.

Mentre dure el desmuntatge de la infraestructura del Low i Operación Triunfo, l'accés a la piscina i a les pistes de tenis es farà pel vial paral·lel a la pinada situada enfront de la pista d'atletisme —en comptes de per la part interior de la ciutat esportiva— per a garantir la seguretat de tots els usuaris i no interferir en les labors de recollida i que estes avancen el més ràpid possible.

Cabrillo ha subratllat que "hem intentat agilitar al màxim el desmuntatge del festival per a generar les mínimes molèsties possibles als usuaris de la ciutat esportiva Guillermo Amor", i ha recordat que des de la vesprada del dilluns també està novament operatiu l'aparcament de Mercasa.