CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

12:20 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local ha duplicat els fons per a esta convocatòria fins a aconseguir els 80.000 euros

Les ajudes per a noves empreses i projectes emprenedors es poden sol·licitar a partir de demà, 6 de setembre

05 setembre 2023
Las ayudas para nuevas empresas y proyectos emprendedores se pueden solicitar a partir de mañana, 6 de septiembre

Les ajudes de l'Ajuntament de Benidorm per a impulsar la creació i posada en marxa de noves empreses i projectes emprenedors es poden sol·licitar a partir de demà, 6 de setembre, i fins al pròxim 31 de desembre. La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha explicat que "una vegada que les bases ja s'han publicat en el Butlletí Oficial de la Província s'obri el termini per a optar a estes ajudes, que oscil·len entre els 800 i els 1.200 euros i que constituïxen un suport per a les persones que estan iniciant una activitat professional per compte propi a Benidorm".

Gómez ha incidit que "un dels principals objectius d'estes ajudes és la promoció econòmica i la creació d'ocupació a Benidorm"; i ha recordat que "en la convocatòria d'enguany ja d'entrada reservem per a esta línia d'ajudes 80.000 euros, el doble de l'aportació inicial de 2022; una aportació que vam haver d'anar ampliant fins als 74.000 euros per a atendre totes les sol·licituds rebudes".

Referent a això, l'edil ha traslladat que "en els últims dos exercicis s'ha constatat un increment gradual del nombre de projectes emprenedors posats en marxa a la ciutat".

Per a poder optar a esta línia d'ajudes, els interessats hauran de donar-se o haver-se donat d'alta com a autònoms, amb domicili fiscal a Benidorm, entre l'1 octubre de 2022 i el 30 de setembre de 2023 i haver iniciat la seua activitat econòmica entre aqueixes dates. Igualment, han de trobar-se d'alta en el cens d'obligats tributaris i en el Règim Especial de Treballadors Autònoms abans de presentar la sol·licitud, però no hauran d'haver estat d'alta en els tres mesos anteriors a l'inici de l'activitat.

Tampoc podran haver sigut beneficiaris d'estes ajudes en qualsevol dels dos exercicis anteriors i han d'estar empadronats a Benidorm o bé sol·licitar una llicència d'obertura en un local radicat a la ciutat.

Les sol·licituds podran presentar-se des de demà i fins al 31 de desembre a través de la Seu Electrònica (https://sede.benidorm.org) juntament amb la documentació requerida.

Les ajudes oscil·len entre els 800 i els 1.200 euros. Les primeres aniran destinades als emprenedors que s'establisquen com a treballadors autònoms amb domicili fiscal a Benidorm i estiguen empadronats a la ciutat. També podran accedir a estes ajudes de 800 euros els emprenedors que no estiguen empadronats a Benidorm, però s'establisquen com a autònoms, amb domicili fiscal a la ciutat i tramiten una llicència d'obertura a l'Ajuntament de Benidorm.

Pel que fa a les ajudes de 1.200 euros, les mateixes aniran destinades als professionals que es donen d'alta com a treballadors autònoms amb domicili fiscal a Benidorm, que estiguen empadronats a la ciutat i que tramiten una llicència d'obertura en el Consistori benidormer, tal com recullen les bases.

Una comissió tècnica serà l'encarregada d'avaluar les sol·licituds i proposar l'aprovació o denegació de les ajudes, així com l'assignació de les quantitats subvencionades.