CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

04:59 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El certamen ha sigut reconegut per "el seu impacte positiu en el descobriment d'artistes a través del directe"

L'alcalde assistix a la gala de lliurament dels Premis Ondas per la Menció Especial del Jurat al Benidorm Fest

23 novembre 2023
El alcalde asiste a la gala de entrega de los Premios Ondas por la Mención Especial del Jurado al Benidorm Fest

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, va participar anit en Barcelona en la gala de lliurament dels Premis Ondas amb motiu de la Menció Especial del Jurat al Benidorm Fest en la categoria de Música. Este certamen, organitzat per RTVE, la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Benidorm per a triar al representant espanyol en Eurovisió, ha sigut reconegut per "l'impacte positiu que ha provocat en el descobriment d'artistes a través del directe, incorporant el concepte d'experiència al tradicional concert per a televisió".

Al costat del primer edil benidormer també van assistir a esta gala d'estos prestigiosos guardons, que entrega anualment l'emissora Ràdio Barcelona de la Cadena SER, el regidor de Festivals i Esdeveniments, Jesús Carrobles; la consellera de Turisme de la Generalitat Valenciana, Nuria Montes; així com María Eizaguirre, directora de Comunicació i Participació d'RTVE, entre altres.

Toni Pérez ha destacat que esta Menció Especial del Jurat concedida a Benidorm Fest reconeix que este concurs musical ha atorgat "una exposició inusual i positiva a artistes amb projecció mediàtica" i que es tracta d'"una proposta narrativa que ha portat al present tant l'històric Festival de Benidorm com l'icònic Festival d'Eurovisió".

El Benidorm Fest es troba ja preparant la seua tercera edició, que tindrà lloc els pròxims 30 de gener i 1 i 13 de febrer de l'any que ve. El passat 11 de novembre es van donar a conéixer les 16 propostes triades per a participar d'entre les 825 cançons presentades al certamen, en una gala que va tindre lloc a Sevilla.

L'esdeveniment musical de Benidorm ja ha rebut altres premis des que va arrancar el gener de 2021. Així, a més d'esta Menció Especial del Jurat dels Premis Ondas, el Benidorm Fest també ha aconseguit dos guardons del FestVal de Vitòria; tres premis Iris de l'Acadèmia de Televisió; el Premi Ciutat de Benidorm; el premi Turisme de la Comunitat Valenciana; el Premi Especial Vocento al Posicionament de Marca; el premi Diversia 2023; o el Premi Especial Aquí TV, entre altres.