CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

15:26 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Cel clar

NE 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La publicació, cofinançada per la Diputació d'Alacant, recull l'oferta formativa i informació per a la recerca d'ocupació i creació d'empreses

L'Ajuntament llança una nova edició de la 'Guia de recursos d'ocupació i formació'

20 octubre 2022
El Ayuntamiento lanza una nueva edición de la ‘Guía de recursos de empleo y formación’

L'Ajuntament ha publicat una nova edició actualitzada de la 'Guia de recursos per a l'ocupació i la formació' de Benidorm. Es tracta d'"una eina que recull l'oferta formativa de la ciutat i el seu entorn geogràfic més pròxim, un directori de recursos públics i privats, i informació detallada de suport per a la cerca d'ocupació, per a la creació d'empreses i per a col·lectius específics, com les persones amb diversitat funcional", tal com han explicat les edils d'Ocupació i Desenvolupament Local i Educació, Mónica Gómez i Maite Moreno.

La guia, de la qual s'han editat 600 exemplars, ha sigut elaborada pels tècnics de totes dos regidories i està cofinançada al 50% per la Diputació Provincial d'Alacant, a través d'una subvenció de 2.579,94 euros concedida per a esta publicació i per al programa 'Millora la teua ocupabilitat'.

Entre la informació recollida en la 'Guia de recursos per a l'ocupació i la formació' es troba "l'oferta formativa de Benidorm i comarca, tant de formació reglada –universitats, Cicles Formatius de Formació Professional, i centres educatius públics i privats–, com de l'específica orientada a l'ocupació", ha indicat Moreno. També s'inclouen els recursos existents per a accedir a esta formació "com a beques, ajudes o programes d'intercanvi educatiu".

En relació amb la cerca d'ocupació, la responsable de l'àrea ha especificat que la publicació "oferix informació específica sobre recursos d'orientació i vies d'accés al mercat laboral". A més, incorpora "informació detallada per a la creació d'empreses, incloses les diferents ajudes a la disposició dels emprenedors; així com informació de formació i ocupació per a col·lectius específics".

Esta guia es distribuirà entre els Instituts d'educació secundària, associacions empresarials o sectorials –de discapacitats, dones, estudiants, entre altres–, i estarà a la disposició dels usuaris en les Regidories de Benestar Social, Joventut i Educació. També es remetrà a sindicats i altres institucions relacionades amb la formació i l'ocupació, a entitats públiques, als organismes que el sol·liciten directament en la mateixa Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, així com a participants en programes propis, tant formatius com d'accés a l'ocupació. A més, d'ací poc també podrà consultar-se 'en línia' en l'apartat d'Ocupació i Desenvolupament Local de la web municipal www.benidorm.org.