CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

04:55 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Millores en neteja, voreres, enllumenat i trànsit centren la major part de les proposades

L'Ajuntament es reunix amb veïns del carrer Uruguai i adjacents per a conéixer les seues inquietuds i vore la viabilitat de les seues propostes

20 octubre 2022
El Ayuntamiento se reúne con vecinos de la calle Uruguay y adyacentes para conocer sus inquietudes y ver la viabilidad de sus propuestas

L'Ajuntament de Benidorm, a través dels titulars de les Regidories de Participació Ciutadana i Espai Públic, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate, han mantingut hui una reunió amb els veïns del carrer Uruguai, després de la petició que estos li van formular dies arrere. Una reunió que s'ha emmarcat dins de la campanya 'A peu de carrer' que cada dijous visita els barris de la ciutat.

La cita ha servit per a conéixer algunes propostes veïnals, així com les seues demandes per a millorar la zona. A la reunió, a més dels dos edils, han acudit els vicepresidents del Consell Veïnal, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario, així com administradors de finques, veïns i membres dels Servicis Tècnics Municipals.

Segons ha explicat González de Zárate, les demandes veïnals "se centren sobretot en aspectes relacionats amb la vorera, la neteja, l'enllumenat, passos de vianants o velocitat dels vehicles". En eixe sentit, el regidor ha avançat que després de la reunió "hem pogut concretar qüestions bastant importants".

Entre elles ha citat l'enllumenat públic "que serà renovat per complet l'any que ve gràcies al programa i subvenció de l'IDAE".

D'igual manera, l'edil ha coincidit amb els representants veïnals en la "necessitat de comptar amb contenidors de càrrega posterior" en lloc dels de càrrega lateral que hi ha actualment. D'altra banda, també s'ha abordat la situació d'un passatge adjacent al carrer Uruguai, el qual és de titularitat privada, però d'ús públic. "Hem d'estudiar detingudament este assumpte per a determinar a qui correspon la neteja, el manteniment o l'enllumenat. Per a això hem acordat tindre d'ací a poc una reunió" ha dit González de Zárate.

Els veïns també han exposat la necessitat d'adoptar mesures per a reduir la velocitat i el trànsit en el mateix carrer. Al respecte, l'edil ha indicat que "el trànsit s'havia reduït, però ara ha augmentat a causa del tancament de l'avinguda Beniardà. No obstant això, dins de pocs mesos tornarà a baixar de nou". Quant a la velocitat dels vehicles, ha precisat que "estudiarem les mesures que es poden aplicar per a aconseguir-ho".

A més, en matèria de mobilitat, el regidor també ha avançat que en l'encreuament existent en la part alta del carrer "estudiarem amb els tècnics municipals l'execució d'alguna actuació per a baixar la velocitat i també estem estudiant la viabilitat d'instal·lar més bancs, passamans, reparar rajoles i llambordes soltes, etc.".

Per part seua, la regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, ha ressaltat que la campanya 'A peu de carrer' no sols servix per a visitar obres o actuacions i donar informació als veïns "sinó també, com és el cas de hui, per a rebre les seues aportacions i propostes i tractar cada assumpte que ens comenten".

Igualment, s'ha informat els assistents de la disponibilitat de la Targeta Ciutadana, que actualment s'entrega a les persones empadronades majors de cinquanta anys. "Animem a tots aquells que vulguen tindre-la que s'acosten a l'Ajuntament per ella" ha dit Pellicer, que recordava que ara mateix "la targeta naix amb deu euros per al transport públic, però s'aniran afegint usos a mesura que es vaja ampliant a més trams d'edat".

Finalment, la regidora de Participació Ciutadana ha insistit que "seguix obert el termini de presentació de propostes per als pressupostos participatius fins al 2 de novembre" i emfatitzava que "hem obert la via telemàtica perquè es puguen fer les propostes a través d'una eina digital amb l'objectiu de rebre el nombre més gran de propostes per a tindre el model de ciutat que volem". La direcció de la nova eina digital és benidorm.governalia.es.

Audios relacionados
Corte de voz 1 - José Ramón González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 2 - José Ramón González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 3 - José Ramón González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 1 - Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 2 - Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz 3 - Ana Pellicer
Audio file