CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

15:35 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Policia Local suma tres agents en comissió de servici i altres dos que obtenen lloc de funcionari

L'Ajuntament incorpora nou personal per a reforçar diversos departaments municipals

03 octubre 2023
El Ayuntamiento incorpora nuevo personal para reforzar varios departamentos municipales

L'Ajuntament de Benidorm ha incorporat esta setmana a nou personal per a reforçar diferents departaments municipals en els quals existien places vacants o era necessària una ampliació de plantilla per al seu millor funcionament. La regidora de Recursos Humans, Ana Soliveres, ha presidit les preses de possessió i ha donat la benvinguda a tots estos treballadors, als quals ha convidat a "entregar-se en les seues noves tasques amb responsabilitat, com no tenim dubte que així serà".

La Policia Local de Benidorm ha incorporat a dos nous agents, funcionaris de carrera en altres ajuntaments, i que arriben en comissió de servei per a reforçar la plantilla policial durant els pròxims dos anys. A ells s'incorporarà un altre policia local més en estos dies, de manera que es cobriran un total de tres places vacants estructurals que existien sense assignar. Igualment, també ha pres possessió com a funcionaris de carrera altres dos agents de la Policia Local de Benidorm, que fins ara eren interins i que han consolidat la seua plaça després de superar una oposició i els cursos corresponents de l'IVASPE, tal com han explicat des del departament de Recursos Humans.

Entre els treballadors que han pres possessió esta setmana figura també un lletrat que ha obtingut plaça com a assessor jurídic municipal, després de superar una oposició com a funcionari interí. Este advocat s'incorporarà al departament jurídic de l'Ajuntament i la seua comesa serà defensar els interessos municipals en la via del Contenciós-Administratiu, especialment en qüestions que tenen a veure amb els recursos humans o amb sancions municipals.

L'àrea d'Inspecció Municipal també es reforça amb la presa de possessió d'altres dos funcionaris, que ara ocuparan oficialment dos places d'inspectors municipals. La seua comesa se centrarà, principalment, en labors d'inspecció relacionades amb les àrees de comerç, esdeveniments, via pública i taxis, tal com ha traslladat la regidora responsable de Recursos Humans.

Així mateix, Ana Soliveres ha explicat que l'Ajuntament també ha incorporat esta mateixa setmana una professora de dansa i una de música, que a partir d'ara faran classes en el Conservatori Municipal. A més, també està previst que en les pròximes setmanes es cobrisca un altre lloc de mestra a l'Escola Infantil Municipal Les Fontanelles. "L'objectiu és anar a poc a poc reforçant tots els departaments municipals, segons les necessitats de cada moment i els processos que marca la legislació per a incorporar personal a la plantilla municipal", ha conclòs l'edil