CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

23:12 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

SO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Ángela Zaragozí destaca que servirà per a millorar la coordinació entre els departaments de tots els municipis

Benidorm acull una jornada formativa de Servicis Socials de la Marina Baixa

03 octubre 2023
Jornada formativa
Jornada formativa

Al voltant d'un centenar d'assistents s'han donat cita en la segona sessió informativa organitzada per la Direcció Territorial d'Alacant que ha tingut lloc en el Centre Social la Torreta i que es dirigia als departaments de Servicis Socials dels municipis de la Marina Baixa, els que componen el Departament 17.

Una jornada de treball que ha sigut inaugurada per la regidora de Benestar Social, Ángela Zaragozí, qui ha destacat que la mateixa "contribuirà a millorar la coordinació i informació entre els diferents Servicis Socials municipals i autonòmics, la qual cosa repercutirà positivament en la qualitat del servei que es presta als ciutadans i ciutadanes".

Entre els assumptes que s'aborden en esta jornada es parlarà del Servici Infància i Adolescència. En concret de la problemàtica quant a l'alta demanda des del servei de menors de la Direcció Territorial, el procediment en l'acolliment i en la declaració de desemparament o el procés d'adopció.

També s'analitza la diversitat funcional, el procés en la discapacitat intel·lectual, residències i centres de dia, com funcionen les llistes d'espera i l'adjudicació de places.

D'igual forma s'informarà sobre la instrucció 2/2023 sobre places concertades per a persones en situació o risc d'exclusió pertanyents a col·lectius vulnerables i els recursos existents. Quant als Centres Dona, s'analitzaran els possibles recursos per a dones que, encara que no tenen una situació urgent de violència o risc, sí que necessitarien un recurs com esta mena de centres.