CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

23:55 PM

HORA BENIDORM

25ºC

Cel clar

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actual campiona s'enfrontarà als Estats Units els dies 31 de maig i 3 de juny en l'estadi Guillermo Amor

La selecció espanyola femenina sub 19 de futbol prepara a Benidorm el Campionat d'Europa amb dos encontres amistosos

28 maig 2024
La selección española femenina sub 19 de fútbol prepara en Benidorm el Campeonato de Europa con dos encuentros amistosos

La selecció espanyola femenina sub 19 de futbol disputarà a Benidorm dos encontres amistosos preparatoris per al Campionat d'Europa de la categoria, que se celebrarà a Lituània del 14 al 17 de juliol. El conjunt espanyol, actual campió d'Europa, s'enfrontarà a la selecció dels Estats Units en l'estadi Guillermo Amor.

La primera cita tindrà lloc divendres que ve 31 de maig a les dotze del migdia, mentre que el segon partit serà el dilluns 3 de juny a les onze del matí. En tots dos casos, l'accés a l'estadi serà lliure i gratuït.

Estos partits amistosos han de servir per a anar ultimant la preparació de cara a la gran cita continental en la qual la selecció espanyola tractarà de revalidar el ceptre europeu. Per a esta ocasió, la seleccionadora Sonia Bermúdez ha citat a 26 jugadores que comencen hui la seua concentració que s'allargarà fins al dia 3, una vegada finalitzat el segon partit.

El combinat espanyol s'enfrontarà a les seleccions de Països Baixos, República d'Irlanda i Alemanya en la fase de lligueta de la competició, a les quals hauran de superar per a accedir a les eliminatòries pel títol. Els dos primers equips classificats de cada grup de quatre passaran directament a les semifinals.