CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

10:29 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'ens provincial destina 20 milions d'euros per a esta nova campanya de foment del consum

Benidorm rebrà 645.174 euros de la Diputació per a la pròxima campanya de bons consum #BenidormTeDaMás

28 maig 2024
Benidorm recibirá 645.174 euros de la Diputación para la próxima campaña de bonos consumo #BenidormTeDaMás

La Diputació Provincial d'Alacant destinarà a Benidorm un total de 645.174 euros per a la realització de la pròxima campanya de foment del consum en esta anualitat de 2024. Així figura en l'anunci publicat hui en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) en el qual apareixen la convocatòria i les bases per a la concessió d'esta subvenció a ajuntaments i entitats locals de la província. L'ens provincial destina vint milions d'euros a esta convocatòria.

L'objecte de la campanya és la realització per part dels consistoris de campanyes de foment del consum desenvolupades a través del sistema de bo-consum en les modalitats de gestió pel mateix ajuntament, mitjançant plataformes digitals o a través dels comerços associats a la campanya fins al pròxim 31 de desembre d'enguany.

L'Ajuntament de Benidorm, igual que la resta dels de la província, podrà sol·licitar la subvenció en el termini de 20 dies hàbils des de la publicació de la convocatòria en el BOP. La subvenció establix un import màxim prefixat en funció del nombre d'habitants.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ja va anunciar fa alguns dies que l'Ajuntament se sumarà a la campanya de la Diputació en la qual serà la cinquena edició dels bons consum #BenidormTeDaMás. D'esta manera el consistori tornarà a llançar noves línies d'ajudes per a famílies i llars, amb les quals puguen fer front a "les necessitats més bàsiques com és la compra d'aliments, articles d'higiene o el pagament de subministraments energètics, el gas o la llum", segons ha indicat el primer edil. Toni Pérez ha incidit que, amb estes accions, "una vegada més ens tornem a posar al costat dels nostres veïns i empreses i gestionem iniciatives que beneficien a la ciutat en conjunt, com no pot ser d'una altra forma".

L'alcalde ha recordat que la ciutat "va ser pionera" en la implantació d'estos bons consum el desembre de 2021 "en un moment en el qual feia falta generar activitat econòmica i ajudar a les famílies" i que la fórmula adoptada "va demostrar la seua eficàcia per a aconseguir eixe doble objectiu, i per això des de llavors ha sigut replicat en moltíssims llocs, encara que amb unes certes diferències".