CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

12:34 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els pròxims conferenciants seran Tomás Segura, Xavier Domínguez i Pedro Piqueras

La nova directiva del Club d'Opinió de Benidorm trasllada a l'alcalde el seu programa d'activitats

20 febrer 2024
La nueva directiva del Club de Opinión de Benidorm traslada al alcalde su programa de actividades

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha mantingut este matí una reunió de treball amb la nova directiva del Club d'Opinió Benidorm, encapçalada per la seua presidenta, Lourdes Picazo i en la qual també ha sigut present, al costat dels altres integrants, el seu antecessor en el càrrec, Manuel Ciges.

Picazo ha detallat al primer edil el programa de conferències i activitats que està dissenyant l'entitat i que ja ha portat a la Sala d'actes de l'Ajuntament enguany a figures de referència nacional i internacional com la dissenyadora Ágatha Ruiz de la Prada o el periodista expert en moda, Jesús Reyes. Totes dos amb gran afluència de públic.

La presidenta del Club d'Opinió ha avançat a Toni Pérez algunes de les pròximes conferències que tindran lloc a Benidorm i que comptaran amb figures de renom com el Cap de Servici de Neurologia del Complex Hospitalari d'Albacete, Tomás Segura, col·laborador de programes de televisió com a 'Horizontes' i 'Cuarto Milenio', que vindrà a Benidorm el 14 de març; el consultor i expert en comunicació política, Xavier Domínguez, a l'abril; o el popular periodista i fins fa poc responsable dels informatius de Telecinco, Pedro Piqueras, al maig. Així mateix, el club prepara algunes activitats exclusives per als seus socis que prompte es donaran a conéixer.

D'altra banda, el Club d'Opinió de Benidorm ha plantejat a l'alcalde la possibilitat de traslladar a l'auditori del Centre Cultural algunes de les conferències de major interés atés que l'aforament del Saló d'Actes de l'Ajuntament s'ha quedat xicotet en alguna ocasió.

L'alcalde, una vegada més, ha mostrat el seu suport, i el del seu equip de govern, a l'entitat i ha agraït l'important paper que desenvolupa en honor a fomentar el diàleg i la participació des de la pluralitat amb propostes constructives dirigides tant a la societat com a les administracions públiques.