CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

22:40 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

SO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Joventut organitza a l'octubre un curs d'animació amb stop-motion

29 setembre 2022
Curso de la Concejalía de Juventud.

La Regidoria de Joventut realitzarà el mes vinent d'octubre un curs d'animació amb stop-motion, que es desenvoluparà del 24 al 28 d'eixe mes, en horari de 18 a 21 hores. El preu de la matrícula és de 50 euros.

L'objectiu d'este taller és fomentar aptituds creatives, tecnològiques i socials entre els jóvens a través de la tecnologia més actual i quotidiana. D'aqueixa forma, es pretén que els assistents aprenguen a animar amb la tècnica stop-motion emprant personatges fets amb impressió 3D. Igualment, es mostraran les possibilitats de creació de sistemes de control de moviment a través d'esta impressió, arribant a l'enregistrament de curtmetratges.

En els continguts del curs s'inclouen tècniques per a l'elaboració d'una història: guió i guió il·lustrat; disseny d'història i escenografia per a l'animació en stop-motion; construcció del sistema de control de moviment. Arduino; dibuix de peces 3D: tecnologia informàtica; animació i enregistrament amb aplicacions de dispositius mòbils; edició de vídeo i estrena i presentació dels curtmetratges a través de la plataforma de YouTube El Caleidoscopio.

Tota la informació relativa a este curs, així com sobre les inscripcions es pot trobar en el Centre d'Informació Juvenil.