CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

05:19 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament recupera 'multiesport' i estrena Espai Obert, ampliant així les alternatives d'oci saludable per a la població escolar i juvenil

Benidorm oferta dos programes esportius gratuïts a les vesprades en diversos centres educatius

29 setembre 2022
Benidorm oferta dos programas deportivos gratuitos por las tardes en varios centros educativos

L'Ajuntament de Benidorm oferix a partir de la setmana vinent dos programes esportius gratuïts en horari vespertí i que es desenvoluparan en diversos centres educatius de la mà dels tècnics esportius municipals.

Concretament, es recupera el programa d''Iniciació al multiesport' i s'estrena Espai Obert. Les regidores d'Esports i Educació, Mariló Cebreros i Maite Moreno, han traslladat hui tots els detalls de tots dos programes, que formen part del projecte Activem els col·les.

Tal com ha explicat Cebreros, el programa Espai Obert "és una activitat gratuïta lúdica, recreativa i esportiva dirigida a tota la població a partir dels sis anys" i que es durà a terme de dilluns a dijous en els CEIP Els Tolls i Aitana/Vasco Núñez de Balboa, en horari de 17.30 a 19.30 hores. Espai Obert' s'inicia este pròxim dilluns, 3 d'octubre, i es prolongarà fins al 31 de maig, segons el calendari escolar.

Els participants nascuts entre 2014 i 2016, els de 6 i 8 anys, hauran d'estar acompanyats en tot moment per un adult (pare/mare/tutor) responsable del menor.

L'edil ha indicat que els tècnics esportius municipals "seran els encarregats d'atendre i instruir" als participants en les activitats que es proposen, i també de vetlar pel correcte ús de les instal·lacions i de controlar que es respecten les normes de convivència.

El segon programa, d'Iniciació al multiesport, es reprén després de la pandèmia per a l'alumnat de Primària dels col·legis de Benidorm i està vinculat als Jocs Escolars que se celebren cada dissabte. Segons ha detallat Cebreros, esta activitat es desenvoluparà a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor i en les pistes dels CEIP Aitana i Vasco Núñez els divendres a la vesprada, en horari de 17.30 a 19.30 hores, i per a participar els menors hauran d'estar inscrits en els Jocs Escolars que gestionen els tècnics esportius municipals en cada col·legi.

En Iniciació al multiesport, els menors practicaran esports com a bàsquet, handbol, futbol sala, voleibol o pilota valenciana; al mateix temps que "s'educaran en valors tan importants com la companyonia; el respecte a les regles, a l'àrbitre i els rivals; o la puntualitat".

Per part seua, la regidora d'Educació ha assenyalat que es tracta de programes amb "gran acolliment per part de tota la comunitat educativa, ja que es fa ús d'espais que a les vesprades estaven tancats, la qual cosa convidava a algunes persones a fer un mal ús de les instal·lacions". Ara, amb el desenvolupament d'estes activitats, "promovem el bon ús d'estes instal·lacions, evitant possibles actes vandàlics, i, cosa que és encara més rellevant, plantegem una alternativa d'oci saludable per a la població escolar i jove a través de la pràctica esportiva".

Per a tots dos programes l'Ajuntament de Benidorm disposarà d'una pòlissa d'assegurances d'accidents esportius per a esta activitat.

Audios relacionados
Corte voz 1 Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 6 Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 7 Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 8 Maite Moreno
Audio file