CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

09:39 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esta nit serà el torn de la companyia Catarsi amb 'Niebla', mentre que demà actuarà DobleK Teatre amb la comèdia 'Mamá'

'Esto no es vida' d'Arteatro obri amb èxit la segona edició de la Mostra de Teatre de Benidorm

18 maig 2024
Un momento de la representación

'Esto no es vida' de la companyia Arteatro sota la direcció d'Ana Maestre va inaugurar a boqueta nit d'este divendres amb èxit la segona edició de la Mostra de Teatre de Benidorm, organitzada per la Regidoria de Cultura. La representació, amb música en directe i que en clau d'humor relata la vida de cinc dones que es troben entre la vida i la mort, va ser seguida per nombrós públic des de les butaques de l'auditori del Centre Cultural, on tindran lloc totes les representacions.

La Mostra de Teatre continua hui, a les 20 hores, amb la representació de 'Niebla', una adaptació de l'obra de Miguel de Unamuno, a càrrec de la companyia local Catarsi i la direcció de Manuel Palazón. Demà, diumenge, serà el torn de la companyia DobleK Teatre, que representarà la comèdia 'Mamá' també a partir de les 20 hores.

La setmana següent, el divendres 24, la companyia Alpí Teatre posarà en escena l'obra 'Las gracias mohosas' sota la direcció de Ricardo Molina; mentre que l'obra d'humor gestual 'Límit', de la companyia María Andrés, tancarà la Mostra el dissabte, 25 de maig.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Benidorm, Jaime Jesús Pérez, ha recordat que les entrades per a acudir a qualsevol de les cinc obres programades estan disponibles a través de la pàgina web www.entradasatualcance.com, amb un preu que varia entre els 5 i els 7 euros. De la mateixa manera, també hi haurà un servei de taquilla operatiu en les instal·lacions del Centre Cultural el divendres, dissabte i diumenge, des de les 18.00 hores fins a l'inici de les representacions.

El regidor de Cultura ha animat als amants del teatre "a gaudir de les diferents propostes que conformen esta Mostra, en la qual s'ha buscat oferir a l'espectador diferents estils i gèneres".